uklanjanje mladeza

pre uklanjanja mladeza nakon uklanjanja mladeza

Metoda Uklanjanja Mladeža Radiotalasima

Diva Laser Centar vrši skidanje mladeža primenom metode radiotalasa koja je bezbolna, ne ostavlja ožiljke i ne izaziva krvarenje. Ova savremena hiruška tehnika se najčešće koristi u dermatohirurgiji i plastičnoj hirurgiji jer je u ovim granama medicine fokus stavljen na uklanjanje mladeža gde je rezultat skoro neprimetan ožiljak.

Prednosti Uklanjanja Mladeža Metodom Radiotalasa

Diva Laser Centar vrši uklanjanje mladeža metodom radiotalasa zbog mnogobrojnih prednosti ove procedure, od kojih su neke od najvećih:

• Minimalna trauma tkiva
• Brzo i lako zarastanje tretirane kože
• Bezbolno uklanjanje mladeža
• Bezbedno i precizno uklanjanje mladeža i promena na osetljivim delovima kože
• Brzi i efikasni rezultati
• Efikasno uklanjanje drugih benignih promena na koži (uključujući bradavice, fibrome, aterome, keratoze, ganulome, ksantelazme, angiome, dermatofibrome, siringome)

Kada se Obratiti Lekaru?

U većini slučajeva, mladeži su bezopasne nakupine pigmentnih ćelija u koži koji se pojavljuju već tokom prvih godina života. Ovaj tip mladeža se klasifikuje u grupu stečenih mladeža. Bez obzira na godine, moguća je pojava novih mladeža, te osobe posle 30. godine života na svom telu mogu uočiti u proseku 30 mladeža na koži, ali i više. Broj mladeža na koži ne treba da vas alarmira jer su većina bezopasni i predstavljaju više estetski nego zdravstveni problem.

Rano otkrivanje malignih oboljenja povećava mogućnost njihovog izlečenja, te tako Diva Laser Centar preporučuje zakazivanje pregleda osobama koje:

– su primetile promene na postojećim mladežima (rast mladeža, promenu boje, krvarenje).
– su primetile pojavu novih mladeža neobične boje i oblika (asimetrični, nepravilih ivica, prečnika preko 6 mm, mladeži koji rastu ili krvare).
– su uočile više od 100 mladeža na koži.

Najčešća pitanja

Da li je opasno dirati mladež?

Široko je rasprostranjen mit da je opasno dirati mladeže jer i blagom povredom možemo da prouzrokujemo ozbiljne probleme. Stručnjaci iz Diva Laser Centra naglašavaju da je u određenim slučajevima i preporučljivo ukloninti mladež kako bi se sprečilo da nastupe promene na njemu.

Da li mogu da uklonim mladež iz estetskih razloga?

Moguće je zakazati odstranjivanje mladeža čak i kada nema naznaka da su opasni po naše zdravlje.

Da li je uklanjanje mladeža bolno?

Diva Laser Centar vrši skidanje mladeža metodom radiotalasa te je proces u potpunosti bezbolan i traje svega 20 do 30 sekundi. Tokom tretmana se koristi lokalni anestetik u obliku kreme.

Da li je uklanjanje mladeža bezbedan tretman?

Tretman uklanjanja mladeža je potpuno bezbedan i Diva Laser Centar svojim pacijentima može da garantuje maksimalnu bezbednost.

Kako mogu da zakažem tretman?

U specijalističkoj dermatološkoj ordinaciji Diva Laser Centar pregled možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Zakažite pregled pozivom na broj 011/2444676 ili slanjem poruke na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

    Laser Centar Diva

    Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
    Prote Mateje 9, kod Slavije