Najčešća Pitanja

Da li su laserske terapije bolne?

Tretmani laserom nisu bolni, oseća se toplota i blago peckanje, koje prolazi odmah nakon završetka tretmana. Savremena tehnika i metode rada Vam garantuju maksimalnu udobnost i sigurnost.

Da li su laserski tretmani štetni po zdravlje?

Nisu, u pitanju su medicinski-dermatološki laseri koji služe za lečenje različitih problema na koži lica i tela. Na laserima rade sertifikovani lekari sa višegodišnjim ili višedecenijskim iskustvom u radu.

Da li su konsultacije besplatne?

Konsultacije za lasere i anti-aging tretmane se ne naplaćuju. Možete ih zakazati tako što ćete popuniti formu na našoj Kontakt stranici ili pozivom na broj telefona 381 11 24 44 676. Takodje u donjem desnom uglu se nalazi prečica za Live Chat i neko od našeg ljubaznog osoblja će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Koliko dugo traje efekat hijalurona?

S obzirom na to da u Laser Centru Diva radimo sa ubedljivo najkvalitetnijim materijalom na tržištu, a uz to imamo stručan kadar sa velikim iskustvom, efekat je zagarantovan i traje od 12-18 meseci. Nakon ovog perioda hijaluronska kiselina počinje da se resorbuje, i proceduru je potrebno ponoviti.

Koliko je potrebno laserskih tretmana da bi dlačice trajno nestale?

U zavisnosti od regije koja se tretira, potrebno je uraditi u proseku 3-5 tretmana. Pauze između 2 tretmana za dlačice na licu su 4-6 nedelja a za dlačice na telu 6-8 nedelja. Trajanje tretmana zavisi od veličine regije koja se tretira, a varira u rasponu od 30minuta do 2 sata. Nakon samog tretmana možete se vratiti svojim uobičajnim obavezama, bez bilo kakvog perioda oporavka.

Koliko centimetara mogu da izgubim u roku od mesec dana?

Kombinacijom laserske i ultrazvučne lipolize, za mesec dana u proseku se gubi 3-5 cm. Naš tim, posle pažljivo uzete anamneze i antropometrijskog ispitivanja, daje stručnu preporuku o regijama koje je potrebno tretirati, predlaže eventualnu kombinaciju sa drugim tretmanima za lečenje gojaznosti (koje radimo u našem laser centru) radi postizanja sinergističkog efekta, kao i procenu očekivanog ishoda.

Da li mogu stare strije da se ublaže ili otklone laserom?

U zavisnosti od veličine strija i životnog doba pacijenta, strije se mogu ublažiti, a pojedine i potpuno ukloniti. Kombinacijom tretmana koje nudimo u našem centru postižu se najbolji rezultati. Značajna redukcija strija je moguća već posle 3 kombinovana tretmana.