O nama

O nama

U srcu Vračara, samo na nekoliko koraka od Slavije, u najlepšem pošumljenom delu ulice Prote Mateje, nalazi se centar za estetsku i lasersku medicinu sa tradicijom dužom od 25 godina. Naime, Diva je osnovana pre dve i po decenije i prva je na našim prostorima počela sa primenom antiaging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu. U vreme kada nije bilo reklame na televiziji, u novinama i digitalnim medijima, klijente smo sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata. Mnogi su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi sertifikovani antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo veoma ponosni. DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima. Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice.

Brojna usavršavanja u zemlji i inostranstvu, kongresi i seminari iz ove oblasti, i primena najnovijih svetskih procedura, doveli su do toga da DIVA postane referentna ustanova za mnoge antiaging tretmane i druge usluge koji se u njoj, na bezbedan i bezbolan način, obavljaju.

 

Oaza za lice i telo, u kojoj možete pronaći sve najprestižnije antiaging i laserske procedure, sastoji se iz više prostorija za estetsku i lasersku medicinu, kao i lekarskih kabineta, prostrane i osvetljene čekaonice i pulta za informacije.

DIVA poseduje sedam dermatoloških lasera koji se koriste u mnogobrojnim svetskim antiaging centrima kao optimalno sredstvo za tretiranje različitih estetskih problema – bora, fleka, kapilara, akni, ožiljaka, neželjenih dlačica i kapilara na nogama.

Za uklanjanje neželjenih dlačica i trajnu epilaciju, DIVA koristi najsavremeniji laser Lumenis One, dok problem fleka i proširenih kapilara možete rešiti terapijom Quantum SR laserom za fleke i kapilare. Frakcionisani Er:Yag laser za bore, strije i ožljke pruža izuzetne rezultate u domenu podmlađivanja, nege i ulepšavanja kože. Počev od 2015. godine DIVA uvodi najsavremeniji 4D combo laser za podmlađivanje, lifting i zatezanje kože. 4D COMBO laser napravio je revolucionarni skok u laserskoj tehnologiji, jer pruža fenomenalne rezultate i mnogo je efikasniji od svih do sada poznatih tehnika.

Podmlađivanje lica, vrata, i dekoltea osim laserima, vrši se i mezoterapijom u kombinaciji sa filerima, PRP-om i nitima. Metode za efikasno skidanje masnih naslaga i celulita koje se primenjuju u DIVA Laser Centru su ultrazvučna i laserska lipoliza. Ove procedure predstavljaju najsavremeniji program za efikasno skidanje masnih naslaga i celulita.

Rad sa sedam najsavremenijih dermatoloških lasera, stručno osoblje koje se sastoji od lekara sa višedecenijskim iskustvom i prijatan ambijent samo su neki od faktora koji omogućavaju da DIVA LASER CENTAR ostane lider u svojoj oblasti već više od dve decenije.

Ljubav prema poslu, posvećenost, i stručnost našeg tima na čelu sa Natašom Zmbov, doveli su do toga da Diva postane sinonim za visokokvalitetnu uslugu.

Društvene mreže

Zakažite konsultacije

Diva u medijima

Laser cerntar Diva je veoma često zastupljen u medijima, što jos jednom potvrđuje kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg tima.

Više...