klinika Diva

U srcu Vračara, samo na nekoliko koraka od Slavije, u najlepšem pošumljenom delu ulice Prote Mateje 9, nalazi se centar za estetsku i lasersku medicinu sa tradicijom dužom od 30 godina. Na zahtev mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata otvorili smo još jednu dermatološku ustanovu na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovića 52. Naime, naša Diva klinika je osnovana pre dve i po decenije i prva je na našim prostorima počela sa primenom antiaging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu. U vreme kada nije bilo reklame na televiziji, u novinama i digitalnim medijima, klijente smo sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata. Mnogi su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi sertifikovani antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo veoma ponosni. Klinika DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima. Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice. U prilog tome svedoče i brojna usavršavanja, obuke i nagrade koje je dobio stručni tim naše klinike Diva, što možete i pogledati u okviru sekcije Naši sertifikati.

Brojna usavršavanja u zemlji i inostranstvu, kongresi i seminari iz ove oblasti, i primena najnovijih svetskih procedura, doveli su do toga da klinika DIVA postane referentna ustanova za mnoge antiaging tretmane i druge usluge koji se u njoj, na bezbedan i bezbolan način, obavljaju.

 

klinika Diva

Savremene metode za izuzetne rezultate koje Vam nudi klinika Diva

 Oaza za lice i telo, u kojoj možete pronaći sve najprestižnije antiaging i laserske procedure, sastoji se iz više prostorija za estetsku i lasersku medicinu, kao i lekarskih kabineta, prostrane i osvetljene čekaonice i pulta za informacije.

 

Klinika DIVA poseduje osam najsavremenijih dermatoloških lasera koji se koriste u najpoznatijim svetskim dermatološkim i antiaging centrima.

Diva laser centar i Diva Medical dermatološka ordinacija su bili pioniri u korišćenju radiotalasne hirurgije. Ova metoda je idealna za uklanjanje benignih promena sa kože kao što su bradavice,mladeži,fibromi,keratoze…

Od nedavno koristimo i najsavremeniji dijagnostički Mole Max dermoskop koji uveličava promene do 40x i daje preciznu dijagnozu svake promene na koži. Za uklanjanje neželjenih dlačica koristimo najsavremenije medicinske lasere kompanije Lumenis.

Problem kapilara rešavamo ND-YAG laserom. Frakcionisanim ER-YAG laserom rešavamo fleke,strije,ožiljke od akni. Alma laserom (kombinacijom RF i UZ energije) uspešno se uklanjaju strije,ožiljci,zateže se koža lica i tela. Pixel i Impact tehnologija je idealna zamena za upotrebu hirurških lasera jer su rezultati fantastični a vreme oporavka minimalno.

Colibri modom radimo neoperativni lifting kapaka koji je najsavremeniji u svetu antiaginga. 4D-5D Combo laser za podmlađivanje i lifting lica je zlatni standard za rešavanje ovih problema.

Od 2020.godine radimo vulvo vaginalnu lasersku rejuvinaciju Monalisa. To je potpuno nova mini invazivna,bezbolna,efikasna i jedinstvena terapija koja moze ublažiti simptome starenja urogenitalnih organa. Podmlađivanje lica,vrata,dekoltea i šaka, osim laserima vrši se i mezoterapijom u kombinaciji sa filerima,nitima i plazma liftingom. Metode za efikasno skidanje masnih naslaga i celulita koje se primenjuju u Diva laser centru su UZ lipoliza i laserska lipoliza, u kombinaciji sa RF energijom,za zatezanje svih regija na telu.

 

Rad sa osam najsavremenijih dermatoloških lasera, stručno osoblje koje se sastoji od lekara sa višedecenijskim iskustvom i prijatan ambijent samo su neki od faktora koji omogućavaju da DIVA LASER CENTAR ostane lider u svojoj oblasti već više od dve decenije.

Ljubav prema poslu, posvećenost, i stručnost našeg tima na čelu sa Natašom Zmbov, doveli su do toga da Diva klinika postane sinonim za visokokvalitetnu uslugu.

Da li su laserske terapije bolne?

Tretmani laserom nisu bolni, oseća se toplota i blago peckanje, koje prolazi odmah nakon završetka tretmana. Savremena tehnika i metode rada Vam garantuju maksimalnu udobnost i sigurnost.

Da li su laserski tretmani štetni po zdravlje?

Nisu, u pitanju su medicinski-dermatološki laseri koji služe za lečenje različitih problema na koži lica i tela. Na laserima rade sertifikovani lekari sa višegodišnjim ili višedecenijskim iskustvom u radu.

Da li su konsultacije besplatne?

Konsultacije za lasere i anti-aging tretmane se ne naplaćuju. Možete ih zakazati tako što ćete popuniti formu na našoj Kontakt stranici ili pozivom na broj telefona 381 11 24 44 676. Takodje u donjem desnom uglu se nalazi prečica za Live Chat i neko od našeg ljubaznog osoblja će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Koliko dugo traje efekat hijalurona?

S obzirom na to da u Laser Centru Diva radimo sa ubedljivo najkvalitetnijim materijalom na tržištu, a uz to imamo stručan kadar sa velikim iskustvom, efekat je zagarantovan i traje od 12-18 meseci. Nakon ovog perioda hijaluronska kiselina počinje da se resorbuje, i proceduru je potrebno ponoviti.

Koliko je potrebno laserskih tretmana da bi dlačice trajno nestale?

U zavisnosti od regije koja se tretira, potrebno je uraditi u proseku 3-5 tretmana. Pauze između 2 tretmana za dlačice na licu su 4-6 nedelja a za dlačice na telu 6-8 nedelja. Trajanje tretmana zavisi od veličine regije koja se tretira, a varira u rasponu od 30minuta do 2 sata. Nakon samog tretmana možete se vratiti svojim uobičajnim obavezama, bez bilo kakvog perioda oporavka.

Koliko centimetara mogu da izgubim u roku od mesec dana?

Kombinacijom laserske i ultrazvučne lipolize, za mesec dana u proseku se gubi 3-5 cm. Naš tim, posle pažljivo uzete anamneze i antropometrijskog ispitivanja, daje stručnu preporuku o regijama koje je potrebno tretirati, predlaže eventualnu kombinaciju sa drugim tretmanima za lečenje gojaznosti (koje radimo u našem laser centru) radi postizanja sinergističkog efekta, kao i procenu očekivanog ishoda.

Da li mogu stare strije da se ublaže ili otklone laserom?

U zavisnosti od veličine strija i životnog doba pacijenta, strije se mogu ublažiti, a pojedine i potpuno ukloniti. Kombinacijom tretmana koje nudimo u našem centru postižu se najbolji rezultati. Značajna redukcija strija je moguća već posle 3 kombinovana tretmana.

Klijenti o nama