LASERSKA LIPOLIZA – LASER LIPO NAJEFIKASNIJA ALTERNATIVA HIRURŠKOJ LIPOSUKCIJI

LAKO I BEZBOLNO UKLONITE MASNE NASLAGE I PREOBLIKUJTE SVOJE TELO BEZ HIRURŠKIH INTERVENCIJA I DUGOG PERIODA OPORAVKA

Na koji način laser deluje?

Toplotna energija, koja prodire u kožu, menja metabolizam u ćelijama kože i dovodi do biološkog odgovora ćelije – neokolageneze, procesa u kome se sintetiše novi kolagen, kao i do homogenog zagrevanja derma, u kome su skladištene masne ćelije.

S toga, procedura ima dvojaki efekat – istovremeno smanjuje masne naslage i zateže kožu.

Prednosti ovog pulsnog režima su brojne, a najznačajnije su da nema opasnosti od pregrejavanja dubljih struktura, apsorpcija energije u epidermis je neznatna te ne dolazi do oštećenja, kao i to da se dubina prodiranja toplotnog talasa može kontrolisati i prilagođavati.

Klinička efikasnost i bezbednost ovog novog pulsnog režima je objavljena u eminentnom naučnom časopisu Journal of the Laser and Health Academy.

Da li sam ja kandidat za lasersku lipolizu?

Ukoliko ste odrasla osoba, generalno dobrog opšteg zdravlja, a imate estetske nedostatke u vidu masnih naslaga koje su rezistentne na treninge i dijete Vi ste idealan kandidat za ovu proceduru.

Kako izgleda, koliko traje tretman i koliko tretmana je potrebno uraditi?

Naš tim, posle pažljivo uzete anamneze i antropometrijskog ispitivanja, daje stručnu preporuku o regijama koje je potrebno tretirati, predlaže eventualnu kombinaciju sa drugim tretmanima za lečenje gojaznosti (koje radimo u našem laser centru) radi postizanja sinergističkog efekta, kao i procenu očekivanog ishoda.

Tretman je potpuno komforan i bezbolan!

U pitanju je neinvazivna procedura sa minimalnim vremenom oporavka, a ono što je najbitnije NEMA neželjenih efekata niti bilo kakvih komplikacija.

U zavisnosti od tretirane regije traje od 15min – 1h.

Preporučljivo je uraditi 3 tretmana u razmacima od po mesec dana.

Da li treba da se pripremim za tretman?

NE! Za razliku od tradicionalne liposukcije, kod koje sa obzirom da se radi o hiruškoj proceduri, pacijent ima brojne protokole kroz koje mora da prođe pre intervencije, laserska lipoliza je procedura koju možete istog dana zakazati, uraditi i vratiti se svojim uobičajnim aktivnostima.

Šta mogu da očekujem od ove intervencije?

  • Znatno smanjenje masnih naslaga tretirane regije
  • Poboljšanje kvaliteta kože
  • Povećanu elastičnost kože
  •  Smanjenje obima
  • Zdraviji i lepši izgled

Sve vaše brige prepustite nama!
Na Vama je samo da zakažete svoju besplatnu konsultaciju i prepustite se našem stručnim timu koji će sa maksimalnim profesionalizmom, stečenim medicinskim znanjem i iskustvom uraditi sve da i Vi izađete sa širokim osmehom iz našeg centra!

Kako mogu da zakažem tretman?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692