Selektivni UZ je kombinacija hladnog i toplog ultrazvuka.  Hladni ultrazvučni talasi selektivno deluju na ćelije masti dok okolno tkivo ostaje netaknuto. Vibracije talasa utiču na membrane što dovodi do postepenog razbijanja i oslobađanja skladištene masti. Oštećene ćelije masti se zatim odlažu iz tela kroz limfne sisteme. Accent Prime takođe obezbeđuje i toplu UZ tehnologiju koja stvara kompresivne UZ talase koji podstiču visok nivo kavitacije.  Lekari mogu izabrati da rade hladnim ili toplim UZ režimima,ili kombinacijom oba da bi se ostvarili maksimalni rezultati. 

Radiofrekvenca (RF) je zadužena za zatezanje kože. Unipolarna tehnologija koju koristi Accent Prime je jedinstvena i zasniva se na prenosu visoke energije dirktno na tkivo čime se izaziva rotacija molekula vode. Na ovaj način dolazi do trenja koje stvara snažnu i delotvornu toplotu. Unipolarna tehnologija omogućava zagrevanje tkiva na različitim dubinama. Lekar može da kontroliše koju će dubinu zagrevati u zavisnosti od problema i regije tela. Accent Prime proizvodi radiofrekvencu najveće maksimalne energije na tržištu tako da je postizanje neophodne temperature skraćeno. 

Kako Alma Accent Prime oblikuje telo?

Accent Prime oblikuje telo kombinacijom UZ zaduženog za eliminisanje suvišne masti (lipoliza) i RF zadužene za metabolizam masti i zatezanje kože.  Primena RF toplotne energije nakon uništavanja masti izaziva zatezanje kože i poboljšanje njene teksture kao i stvaranje novog kolagena. 

Kako Alma Accent Prime utiče na zatezanje kože?

Zatezanje kože postiže se radiofrekvencom (RF) zagrevanjem  kože do određene temperature pri čemu koža ostaje intaktna. U dubokim slojevima kože dolazi do stimulacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena i elastina.  Prednost ove metode je povećanje otpornosti kože u budućnosti kao i popravljanja trenutnog izgleda kože,njenog tonusa,jedrine i kvaliteta. 

Kako Alma Accent Prime deluje na celulit?

Celulit nastaje zbog uvećanja masnih ćelija,proremećaja cirkulacije i zadržavanja tečnosti. Celulit je često i genetski predisponiran i oko 90% Evropljanki pati od ovog estetskog problema.  Alma Accent Prime koristi kombinaciju RF energije i mehaničke masaže za ubrzavanje metabolizma adipoznog tkiva uz smanjenje volumena ćelija masti,stimulisanja limfne drenaže i poboljšanja teksture kože. 

Koje su prednosti Alma Accent Prime protokola?

Selektivnost : 

UZ i RF energija omogućava ciljano smanjenje obima i lečenje celulita određene regije tela bez oštećenja okolnog tkiva.

Komfor:

Postepeno zagrevanje tkiva i integrisani sistem za hlađenje sprečavaju bol i tretman je izuzetno prijatan. 

Bezbednost:

Tretman Alma Accent Prime platformom je delotvoran za sve tipove kože,kao i za tanku i osetljivu kožu lica (uključujući očne kapke),vrat,dekolte. 

Kombinovana tehnologija:

Accent Prime platformom mogu se tretirati i lečiti gojaznost i celulit ali se može i zatezati koža i mišići tela i ukoliko nemamo višak kilograma. 

Ne postoji vreme oporavka:

Pacijenti se odmah posle tretmana mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. 

Koliko je potrebno tretmana za postizanje željenog rezultata?

Broj potrebnih tretmana je individualan i zavisi od stanja problematičnih regija tela kao i od vrste celulita. U toku jednog tretmana može se raditi samo jedna velika regija (zadnja strana nogu,prednja strana nogu) i jedna manja regija (nadlaktice,stomak,podbradak..)  Preporučen broj tretmana je od 3-6 tretmana sa pauzama od 10-14 dana. Već posle prvog tretmana se mogu videti efekti i poboljšanje ukoliko pacijent ima manji problem sa gojaznošću i celulitom. Svakog pacijenta fotografišemo pre i neposredno nakon tretmana (tretirana regija)  da bismo jasno videli i pratili efekte. 

Koje su kontraindikacije?

Metalni implanti u regiji koju tretiramo,osobe sa ugrađenim pejsmejkerom,pojedine sistemske i autoimune bolesti,trudnoća. Pre same procedure doktor uzima kompletnu anamnezu pacijenta i obavlja klinički pregled, zbog bezbednosti i sigurnosti pacijenta.

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692