slick arrow slick arrow

Nataša Tomašević Zmbov

Osnivač i PR menadžer

Nataša je osnovala Laser centar Diva pre 30 godina na Banovom brdu. Bili smo prvi centar te vrste u zemlji i regionu. Rasli smo i razvijali se i u proteklom periodu menjali adrese od Ivice Devčića preko Dositejeve, Skadarske, Kosovske ulice, do Prote Mateje na Slaviji gde se nalazimo poslednjih 6 godina. Pre dve godine, zbog potrebe posla i zahteva pacijenata osnovali smo dermatološku ordinaciju Diva Laser Centar I na Novom Beogradu. Nataša Zmbov završila je Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, davne 1984.godine. Kao student držala je časove aerobika i već tada je pokazivala veliko interesovanje za brigu o zdravlju i lepoti naših sugrađana. Od osnivanja Laser centra Diva kao i dermatoloških ordinacija Diva Medical i Diva Laser centar I, Nataša je menadžer,PR-a i zaštitno lice Dive. Edukovana je iz oblasti menadžmenta i marketinga i ima široko opšte obrazovanje. Kontinuirano prati novine iz oblasti dermatologije i antiaginga kao i tržište medicinskih lasera i opreme. Uvek je spremna da odgovori na sva pitanja i nikad ne izjavljuje ,,Nemam komentar,,. Kao PR menadžer ima brojne aktivnosti kao što su komunikacija sa medijima, organizacija različitih edukacija i seminara, organizovanje javnih nastupa, planiranje i naručivanje reklame, kao i rešavanje konfliktnih situacija.

pročitaj više
featured image

Dr spec.
Sunčica Živković

Specijalista dermatovenerologije

Dr Sunčica Živković završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Radila je kao lekar opšte prakse 8 godina. Nakon toga više od dvadeset godina radi kao dermatolog, prvo u svojoj privatnoj dermatološkoj praksi, a poslednjih 6 godina u Diva Medical dermatološkoj ordinaciji. Ima ogromno iskustvo u lečenju različitih dermatoloških problema kako odraslih tako i dece. Usavršavala se u zemlji i inostranstvu u oblasti dermatoonkologije, dermoskopije, kao i u radu na medicinskim laserima. Znanje je sticala na međunarodnom kongresu u Beču u organizaciji EADV (Evropske asocijacije dermatovenerologije), seminare u Berlinu i Barseloni u organizaciji EADO (Evropske organizacije dermatoonkologije) i mnogim drugim. Dr Sunčica ima više od 20 godina iskustva u radiotalasnoj hirurgiji. Sve preglede i procedure obavlja i na engleskom i nemačkom jeziku. Redovan je član SLD (Srpsko lekarsko društvo), LKS (lekarska komora Srbije), UDVS (udruženje dermatovenerologa Srbije), EADO (Evropska asocijacija dermatoonkologa). Radi na dermatološkim laserima Fotona Sp Dynamis, Alma Accent Prime, Alma Harmony Pro, kao i na Molle max najsavremenijem kompjuterizovanom dermoskopu.

pročitaj više
featured image

Dr spec.
Olivera Lazarević

Specijalista dermatovenerologije

Završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Radila je kao lekar opšte medicine 4 godine, nakon čega je specijalizirala dermatovenerologiju na VMA u Beogradu. Po završenoj specijalizaciji živela je u Moskvi gde se na Akademiji nauka Ruske federacije usavršavala iz oblasti kozmetologije. Po povratku u Srbiju zaposlila se kao nastavnik dermatologije u farmaceutsko fizioterapeutskoj školi. U ordinaciji Diva Medical radi od njenog osnivanja. Ima veliko iskustvo u lečenju različitih dermatoloških problema kao i u radiotalasnoj hirurgiji. Usavršavala se u oblasti dermoskopije i radi na najsavremenijem Mole max digitalnom dermoskopu. Redovan je član SLD (Srpsko lekarsko društvo), LKS (lekarska komora Srbije), UDVS (udruženje dermatovenerologa Srbije). Radi na dermatološkim laserima Fotona Sp Dynamis, Alma Accent Prime, Alma Harmony Pro. Preglede i konsultacije vrši i na engleskom i ruskom jeziku.

pročitaj više
featured image

Dr spec.
Irena Obradović

Specijalista dermatovenerologije

Dr Irena Obradović rođena je u Beogradu gde je završila osnovne kao i specijalističke studije iz oblasti dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od 2004. godine je posvećena radu sa pacijentima kao klinički lekar na Klinici za rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović. U periou od 2004 – 2006 godine pri Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu završava školu lasera i akupunkture, a pri ruskom UMC Martin’ex iz Moskve edukaciju o primeni mezoterapije u terapeutskoj kozmetologiji i estetskoj medicini. U privatnoj praksi radi od 2007. godine. Radila je kao dermatovenerolog u poliklinici Oculus a poslednje dve godine radi u ordinaciji Diva Laser centar I na Novom Beogradu. Osim dermatoloških preglede obavlja dermoskopske preglede, dermatohirurške procedure, laseroterapiju, microneedling kolagen indukcionu terapiju. Redovni je učesnik kongresa domaćih i internacionalnih edukacija iz oblasti dermoskopije. Sve preglede obavlja i na engleskom jeziku. Član je UDVS-a, IDS-a, SLD-a. Radi na dermatološkim laserima Fotona Sp Dynamis, Alma Accent Prime, Alma Harmony Pro, kao i na Molle max najsavremenijem kompjuterizovanom dermoskopu.

pročitaj više
featured image

Dr medicine
Dea Zmbov Radak

Specijalizant dermatovenerologije

Rođena je u Beogradu gde je završila osnovne studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pohađa specijalističke studije na klinici za dermatologiju Kliničkog centra Srbije. Radi u dermatološkoj ordinaciji Diva Medical poslednjih 6 godina. Kontinuirano se usavršava u zemlji i inostranstvu u oblastima dermatologije, regenerativne i estetske medicine. Učila je od najboljih svetskih predavača u oblasti antiaginga kao što su plastični hirurg Mauricio de Maio iz Brazila, dermatolog dr Radina Denkova iz Bugarske, internacionalni trener dr Dimitris Sykianakis iz Grčke kao i mnogi drugi. U proteklih par godina više puta smo bili centar za edukaciju farmaceutske kuće Juvederm kao i internacionalnih trenera. Redovan je član LKS, udruženja Sesiam i udruženja Sudel. Od 2016.godine redovan je posetilac svetskih kongresa kao što su AMWC Aesthetic Anti Aging Medicine world Congress Monte Carlo 2016, AMWC Monte Carlo 2017, Alma research and education centar Israel 2018, IMCAS Annual Eorld Congress 2019 Paris, 5CC5 Continent congress 2019 Barcelona. Radi na dermatološkim laserima Fotona Sp Dynamis, Alma Accent Prime, Alma Harmony Pro. Preglede i konsultacije obavlja i na engleskom, nemačkom i ruskom jeziku.

pročitaj više
featured image

Dr medicine
Anja Zmbov

Specijalizant dermatovenerologije

Dr Anja Zmbov rođena je u Beogradu gde je završila osnovne studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pohađa specijalističke studije na klinici za dermatologiju Kliničkog centra Srbije. Radi u dermatološkoj ordinaciji Diva Medical poslednjih 6 godina. Kontinuirano se usavršava u zemlji i inostranstvu u oblastima dermatologije, regenerativne i estetske medicine. Učila je od najboljih svetskih predavača u oblasti antiaginga kao što su plastični hirurg Mauricio de Maio iz Brazila, dermatolog dr Radina Denkova iz Bugarske, internacionalni trener dr Dimitris Sykianakis iz Grčke kao i mnogi drugi. U proteklih par godina više puta smo bili centar za edukaciju farmaceutske kuće Juvederm kao i internacionalnih trenera. Redovan je član LKS, udruženja Sesiam i udruženja Sudel. Od 2016.godine redovan je posetilac svetskih kongresa kao što su AMWC Aesthetic Anti Aging Medicine world Congress Monte Carlo 2016, AMWC Monte Carlo 2017, Alma research and education centar Israel 2018, IMCAS Annual Eorld Congress 2019 Paris, 5CC5 Continent congress 2019 Barcelona. Radi na dermatološkim laserima Fotona Sp Dynamis, Alma Accent Prime, Alma Harmony Pro. Preglede i konsultacije vrši i na engleskom, ruskom i nemačkom jeziku.

pročitaj više
featured image

Dr medicine
Sandra Čađenović

Specijalizant dermatovenerologije

Dr Sandra radi u dermatološkoj ordinaciji Laser centar Diva. Sertifikovani je doktor u oblasti estetske medicine. U toku specijalizacije bila je učesnik simpozijuma dermatovenerološke sekcije, gde je prezentovala rad na temu “Savremeni pristup u tretmanu i novine u oblasti atopijskog dermatitisa”. Pohadjala je radionice u više edukativnih centara uključujući i dermatološku ordinaciju Diva gde je obučena za osnovnu i naprednu primenu hijaluronskih filera i botulinskog toksina, 2018. godine bila je učesnik XX simpozijuma Dermatološki dani,a 2019. godine je završila napredni kurs praktične dermoskopije. Iste godine bila je učesnik simpozijuma Asocijacije srpske i estetske dermatologije “Dermatologija u estetskoj medicini”, 2020. godine na Allergan Medical institutu dodeljen joj je sertifikat “Elevation to the next level”.  Pohađala je radionicu “Juvederm volux for sculpting the lower face”. Prisustvovala je simpozijumu srpskog lekarskog društva i regionalnog udruženja za melanom  “Dani melanoma”. Radi na dermatološkim laserima Fotona Sp Dynamis,Alma Accent Prime, Alma Harmony Pro, kao i na Molle max najsavremenijem kompjuterizovanom dermoskopu. Redovan je član LKS, EADV i SESIAM udruženja.

pročitaj više
featured image

Dr medicine
Olivera Zeljković

Završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Usavršavala se u više edukacionih centara za anti-aging medicinu , uključujući i dermatološku ordinaciju Diva gde je obučena za izvođenje minimalno invazivnih procedura i primenu različitih laserskih platformi u oblasti estetske medicine. Kontinuirano se usavršava u zemlji i inostranstvu u oblastima regenerativne i estetske medicine. Redovan je učesnik svih domaćih i internacionalnih kongresa i simpozijuma, među kojima su Alma lasers Accent prime hands on edukacija, Beograd, Alma lasers simpozijum estetske medicine Sofija, Bugarska, Candela lasers simpozijum, Hands on edukacija za primenu hijaluronskih filera Allergan, Beograd, Jalupro edukacija za biorevitalizaciju kože, Alma global clinical training, Tel Aviv, Israel gde je obučena za rad sa najsavremenijim laserskim platformama i primeni istih u oblasti estetske medicine. Radi na dermatološkim laserima Fotona Sp Dynamis, Alma Accent Prime, Alma Harmony Pro. Redovan je član LKS. Sve preglede obavlja i na engleskom i nemačkom jeziku.

pročitaj više
featured image

Marija Pavlović

Laser operater

Završila je srednju medicinsku školu u Beogradu, smer fizioterapeut  i višu medicinsku skolu u Zemunu, smer radni terapeut. Pored toga, završila je i školu limfne drenaže. Preko 20 godina iskustva u lečenju celulita i gojaznosti. Usavršavala se u radu na različitim aparatima među kojima su najsavremeniji laseri za preoblikovanje i zatezanje tela. Poslednjih 5 godina radi na Fotona laseru za zatezanje tela kao i na Alma platformi za topljenje masnih naslaga i lečenje celulita. Već 12 godina radi u timu Diva, poseduje licencu KMST, čiji je član od osnivanja komore i redovan je učesnik stručnih skupova sa kontinuiranom edukacijom iz oblasti svoje struke.

pročitaj više
featured image

Marija Tonkić

Laser operater

Završila je srednju medicinsku školu u Beogradu, smer fizioterapeutski tehničar i višu medicinsku školu smer strukovni fizioterapeut. Posle završene škole postala je član Diva tima gde predano radi kao laser operater i brine da naše dermatološke ordinacije funkcionišu besprekorno. Poslednjih 4 godine radi kao glavna sestra i uživa poverenje svojih koleginica. Redovan je učesnik stručnih skupova sa kontinuiranom edukacijom iz oblasti svoje struke i zdravstvene nege. Poseduje licencu KMST (komore medicinskih sestara i tehničara).

pročitaj više
featured image

Milica Smikić

Laser operater

Završila je srednju medicinsku školu u Beogradu, smer fizioterapeutski tehničar, a zatim Defektološki fakultet Univerziteta u Beogradu. Sertifikovan je laser operater i prisustvovala je različitim edukacijama iz oblasti primene lasera u estetske svrhe. 6 godina je član Diva tima i radi na Alma Accent Prime platformi u cilju rešavanja problema gojaznosti i celulita. Redovan je učesnik stručnih skupova sa kontinuiranom edukacijom iz oblasti svoje struke i zdravstvene nege. Poseduje licencu KMST.

pročitaj više
featured image

Biljana Miljković

Laser operater

Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu. Ima više od 20 godina iskustva sa najzahtevnijim pacijentima na Institutu za majku i dete. Redovan je učesnik stručnih skupova sa kontinuiranom edukacijom iz oblasti svoje struke i zdravstvene nege. Poseduje licencu KMST, čiji je član od osnivanja Komore. Poslednje 3 godine je član Diva tima, gde sa velikom posvećenošću radi na laserima koji se koriste u estetske i kozmetološke svrhe.

pročitaj više
featured image

Tijana Drobnjaković

Laser operater

Završila je srednju medicinsku školu, opšti smer. Tijana je inženjer prehrambene tehnologije. Poslednje 3 godine član je Diva tima gde je prošla različite edukacije iz oblasti upotreba lasera u estetske svrhe. Radi na Alma Accent Prime platformi u cilju rešavanja problema gojaznosti i celulita, kao i na Lumenis Light Sheer laseru za lasersku epilaciju. Redovan je učesnik stručnih skupova sa kontinuiranom edukacijom iz oblasti svoje struke i zdravstvene nege. Poseduje licencu KMST.

pročitaj više
featured image

Prim. Dr
Jasna Czurda Potić

Specijalista dermatovenerologije

Diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979.godine. Kao lekar opšte prakse radila u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata u Beogradu od 1982. do 1997. godine, a zatim kao specijalista dermatovenerologije do 2013. godine. Specijalizaciju iz dermatovenerologije završila 1997. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Objavila više od 40 stručnih autorskih i koautorskih radova i učesnik brojnih domaćih i internacionalnih (evropskih i svetskih) kongresa i simpozijuma. Zvanje primarijusa stekla 2008. godine. Obuku (internacionalni kurs) iz dermoskopije završila 2004. godine kod prof. dr Giuseppea Argenziana, prof. dr Petera Soyera i prof.dr Iris Zalaudek. Član Internacionalnog udruženja dermoskopista od 2005. godine. Kao vođa stručnog tima DIVA Medical radi od njenog osnivanja. Ima ogromno iskustvo u lečenju različitih dermatoloških problema kako odraslih tako i dece kao i u radiotalasnoj hirurgiji kojom se bavi više od 30 godina. Redovan je član SLD (Srpsko lekarsko društvo), LKS (lekarska komora Srbije), UDVS (udruženje dermatovenerologa Srbije). Usavršavala se u oblasti dermoskopije i radi na najsavremenijem Mole max digitalnom dermoskopu. Sve preglede i konsultacije vrši i na engleskom i francuskom jeziku.

pročitaj više
featured image

Aktuelni popusti

Profhilo Tretman

Podmlađivanje Lica Krvnom Plazmom

Rozacea: lečenje laserom