Tretmani za oblikovanje tela: laserska lipoliza

Pripremite se za leto: zašto je laserska lipoliza pravi izbor?

Da li ste zadovoljni svojom formom za leto pred nama? Visoke temperature uveliko su krenule, a letovališta se polako pune.

Možda ste neko ko tokom cele godine vodi računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti, ali biste želeli dodatnu pomoć da biste u potpunosti bili zadovoljni svojom figurom, a možda vam baš u ovom trenutku smeta tih nekoliko kilograma viška. Ma kako neskromno zvučalo, a iskustvo duže od tri decenije nam to dozvoljava, imamo rešenje koje će vam pomoći da ovog leta zablistate na plaži, ali u bilo kojoj letnjoj garderobi.

U našem novom blogu saznajte šta je laserska lipoliza i kako vam može pomoći da se oslobodite celulita i oblikujete telo.

Zašto je važnno da tretmani za oblikovanje tela budu individualno prilagođeni?

Kada govorimo o tretmanima za oblikovanje tela i lečenje celulita ili gojaznosti, izuzetno je važno da tretman bude individualno prilagođen svakom pojedincu.

Svaka osoba ima jedinstvenu građu, metabolizam i problematične zone koje zahtevaju posebnu pažnju. Upravo zato, u dermatološkoj ordinaciji Diva Medical i Laser centru Diva, naš pristup je holistički i prilagođen svakom klijentu pojedinačno.

Naš tim, koji se sastoji od vrhunskih lekara sa višedecenijskim iskustvom, sa ciljem postizanja najboljih rezultata, uvek obavlja detaljne preglede i konsultacije i brine o specifičnim potrebama svakog pacijenta.

Ovako prilagođeni tretmani smanjuju rizik od neželjenih efekata, a individualni – samo za vas napravljen plan omogućava brže postizanje željenih rezultata i njihovo dugoročno održavanje.

Šta je laserska lipoliza i kako funkcioniše?

Laserska lipoliza je neinvazivna metoda oblikovanja tela koja koristi lasersku energiju za razbijanje i uklanjanje masnih ćelija. Ovo je idealno rešenje za one koji žele da se reše upornih masnih naslaga, ili onih “poslednjih par kilograma”, koji su “otporni” na kalorijski deficit  i vežbanje, jer je njena najveća prednost ta što selektivno cilja i eliminiše masne naslage sa najkritičnijih delova tela.

Pored toga, za razliku od hirurških metoda, poput liposukcije, laserska lipoliza ne zahteva vreme za oporavak jer je potpuno bezbolna i neinvanzivna.

Već nakon prvog tretmana, primetićete smanjenje obima tretirane zone, pa je bolji izgled ovog leta i te kako moguć, bez restriktivnih dijeta.

Kako izgleda tretman laserske lipolize?

Tretman laserske lipolize počinje konsultacijom sa stručnjakom koji procenjuje stanje pacijenta i određuje najbolji plan tretmana.

Ovde je važno napomenuti da su u dermatološkoj ordinaciji Diva Medical i Laser centru Diva

konsultacije za sve estetske i laserske procedure potpuno besplatne i možete ih zakazati već danas pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3 i +381 11 24 44 676 ili slanjem imejla na [email protected].

Sam tretman uključuje upotrebu lasera koji emituje energiju koja prodire kroz kožu i razgrađuje masne ćelije.

Ne treba da brinete – procedura je potpuno bezbedna jer se dubina prodiranja toplotnog talasa može kontrolisati i prilagođavati konkretnim potrebama pacijenta. Pored toga, klinička efikasnost i bezbednost laserske lipolize je višestruko dokazana u praksi.

Kome se preporučuje laserska lipoliza?

Laserska lipoliza je idealna za osobe koje:

  • Imaju uporne masne naslage koje ne mogu ukloniti dijetom ili vežbanjem.
  • Žele neinvazivan i bezbolan tretman koji ne zahteva voporavak.
  • Žele da poboljšaju konture svog tela tokom letnjih meseci.

Izuzetno je bitno da ste generalno dobrog opšteg zdravlja, a definitivnu odluku o tome da li ste kandidat za lasersku lipolizu donosi lekar sa kojim obavljate konsultacije i detaljno ga informišete o svom  zdravstvenom stanju i navikama.

Koliko tretmana je potrebno da biste bili zadovoljni zavisi od individualnog stanja i potreba svakog pacijenta. Uglavnom se preporučluju tri tretmana u razmacima od po mesec dana, ali za detaljnije informacije potrebno je da obavite konsultacije sa lekarom.

Šta ako se ispostavi da niste kandidat za lasersku lipolizu ili da su vam potrebni dodatni tretmani? 

Ukoliko se ispostavi da laserska lipoliza nije za vas ili da su vam potrebni dodatni ili drugačiji tretmani, nema mesta za brigu jer postoje i druga rešenja koja su dostupna u vašoj dermatološkoj ordinaciji Diva Medical i Laser centru Diva

Neki od njih su:

  • Kriolipoliza – tretman koji koristi niske temperature za zamrzavanje i uništavanje masnih ćelija.
  • Shockwave terapija, koja koristi akustične talase za poboljšanje mikrocirkulacije i smanjenje celulita.
  • Alma laser platforma, u okviru koje je dostupna kombinacija različitih tehnologija, od NIR tehnologije (Near Infra Red) preko neablativnih do hirurških lasera.

Zaključak

Laserska lipoliza predstavlja savremen, efikasan i bezbolan način da se oblikuje telo i smanji celulit. U dermatološkoj ordinaciji Diva Medical i Laser centru Diva, individualizovani pristup tretmanu garantuje najbolje rezultate za svakog pacijenta.

Ukoliko se ispostavi da laserska lipoliza nije u skladu sa vašim individualnim stanjem, u dermatološkoj ordinaciji Diva Medical i Laser centru Diva dostupni su i drugi tretmani koji se mogu koristiti kao dodatak ili alternativa laserskoj lipolizi. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne da postignete i održite željene rezultate.

Kontaktirajte nas danas za besplatnu konsultaciju, zakažite termin, saznajte koja metoda je najbolja za vas i dočekajte leto spremni.

Pripremite se za leto i obezbedite sebi savršeno oblikovano telo uz pomoć najsavremenijih metoda dostupnih u dermatološkoj ordinaciji Diva Medical i Laser centru Diva.