Diva Medical Laser Centar – U SIGURNIM STE RUKAMA 28 godina sa Vama

Dermatološka ordinacija „Diva“  je medicinski dermatološki centar sa tradicijom dužom od 28 godina čiji osnivač i vlasnik je Nataša Tomašević – Zmbov.

Ordinacija je osnovana pre skoro tri decenije i smeštena u rezidencijalnom delu Beograda, u samom srcu Vračara, a od ove godine otvorena je i nova lokacija na Novom Beogradu.

Težište rada su najmodernije dermatološke metode prevencije, dijagnostike i terapije. Pioniri smo  na području Balkana u upotrebi lasera na široko polje dermatoloških i estetskih indikacija.

Možemo se pohvaliti činjenicom da nas svake godine poseti preko 100.000 pacijenata iz Srbije i inostranstva kojima smo beskrajno zahvalni na lojalnosti i koji su naša najbolja reklama.

Kao i svaka kuća sa tradicijom, vremenom smo se menjali i napredovali prateći svetske trendove na polju dermatologije i estetske medicine i uvodili smo najnovije inovativne procedure. Danas koristimo 8 najsavremenijih dermatoloških lasera kao i Alma lasere – kombinacija Radiofrekventne i Ultrazvučne energije.

„Diva medical“ dermatološka ordinacija  kao ustanova od poverenja i tradicije vrlo često je domaćin brojnih internacionalnih treninga. U naš centar dolaze eminentni lekari iz inostranstva, što nam omogućava da budemo u kontaktu sa poslednjim inovacijama iz oblasti anti-aginga i zadržimo prvo mesto na polju estetike u medicini.

Naši lekari su rado viđeni gosti svetskih dermatoloških simpozijuma gde smo ostvarili poznanstva i razmenili iskustva sa kolegama iz celog sveta u cilju pružanja što kvalitetnije usluge našim pacijentima.

Karakteriše nas visoko specijalizovan kadar, inovativnost i efikasnost i induvidualni pristup svakom pacijentu i predusretljivost i razumevanje za njegove želje.

Broj indikacija koje pokriva naše polje rada je na zavidnom nivou: primarno, dermatološka problematika koja uključuje mladeže, keratoze, hiperpigmentacije, vaskularne promene po tipu rosacee i kapilara, terapija problematične kože najsavremenijim metodama poput neablativnih i ablativnih lasera, tretman ožiljaka – posttraumatskih ili onih nastalih kao posledica akni i lasersko tretiranje crvenih i zrelih (belih) strija.

Od procedura estetske medicine i anti-aginga nudimo različite tretmane rejuvenacije, kako invazivne tako i neinvazivne, kao i tretmane lečenja celulita i oblikovanja tela.

Među najpopularnijim anti-aginga tretmana  su :

  • Lasersko podmlađivanje lica, vrata i dekoltea,
  • RF lifting lica,
  • Mezoniti
  • Cellular matrix
  • Hijaluronski fileri
  • Plazma tretman lica i kose
  • Mezoterapija lica i mezoterapija kose
  • Biorevitalizacija kože

Naši pacijenti su u sigurnim rukama lekara sa višedecenijskim kliničkim iskustvom koji sa našim mladim kadrom ostvaruju sjajnu profesionalnu sinergiju mladalačke poletnosti i dragocenog iskustva i znanja.