LEČENJE ROZACEE NA NAJAKTUELNIJEM MEDICINSKOM LASERU ZA OVU INDIKACIJU!

Ukoliko se ne radi na vreme lečenje rozacee, vremenom se može pogoršati, tako da je pravovremena dijagnostika i lečenje od prvorazrednog značaja.

Rozacea predstavlja stanje koje se ispoljava izraženim crvenilom, a najčešće se javlja kod muškaraca i žena srednjih godina. Uzrok nastanka oboljenja nije poznat, ali su poznati brojni predisponirajući faktori kao što su hormonske promene, izlaganje Suncu, UVA/UVB zračenje, stres, klimatske promene, kafa, alkohol i začinjena hrana.

Stadijumi bolesti:

  1. Crvenilo: najčešće zahvata čelo i obraze
  2. Bubuljice: u vidu otvorenih i zatvorenih komedona (mitisera) manjih ili većih dimenzija

U prošlosti se ovo stanje moglo lečiti samo farmakološkom terapijom koja je imala neizvesne rezultate. Napretkom medicine, savremena terpija rozacee daje neuporedivo bolje i dugotrajnije rezultate.

Diva Laser Centru I najnoviji medicinski, dermatološki laser za ovu indikaciju vrlo uspešno kontroliše simptome, značajno redukuje pojavu crvenila i sprečava dalje napredovanje bolesti.

lecenje rozacee

Kako izgleda procedura lečenje rozacee na laseru?

Procedura je potpuno bezbolna i bezbedna. Nema nikakvih neželjenih efekata i metoda je vrlo efikasna. Prvi efekti se zapažaju u smislu smanjenja subjektivnih tegoba koje su u akutnoj fazi bolesti veoma izražene i često narušavaju kvalitet život pacijenta. Smanjuje se peckanje i osećaj toplote tj. žarenje. Na to se nadovezuje smanjenje objektivnih znakova u smislu značajnog smanjenja crvenila.

Nakon samog tretmana, pacijent se može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima bez bilo kakavog perioda oporavka. Najčešće je tretman potrebno ponoviti 3-5 puta u razmacima od po mesec dana.

Detaljan protokol lečenja se određuje na samoj konsultaciji sa lekarom koji određuje individualnu terapiju za svakog pacijenta čime se osigurava maksimalan efekat.

lecenje rozacee

CENA

Lečenje rozacee se kreće od 50 do 250€.

Svi tretmani | Tretmani laserom | Anti-aging Korekcije

Kako mogu da zakažem tretman lečenje rozacee?

U Laser Centru Diva I tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Tretman u našoj specijalističkoj dermatološkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com .

    Laser Centar Diva

    Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
    Prote Mateje 9, kod Slavije