Mezoterapija Kose i Lečenje Ćelavosti

Mezoterapija kose - Lečenje ćelavosti i proređene kose

lečenje ćelavosti i proredjene kose
lečenje ćelavosti i proredjene kose polsle tretmana

Terapija proređene, krte kose bez sjaja

Indikacije

  • Krta, lomljiva kosa
  • Proređena kosa
  • Kosa bez sjaja i volumena

Veliki deo populacije se susreće sa problemom opadanja kose ili kose nezavidnog kvaliteta.

Uzroci koji mogu do ovoga dovesti su brojni, a jedni od najčešćih su genetska predispozicija (najčešće kod muškaraca), hormonski disbalans, stres, loša ishrana, autoimune bolesti, upotreba pojedinih lekova, kao i sam proces starenja. Konačno, samo u Laser Centru Diva, možete uraditi nešto za šta će Vam kosa biti večno zahvalna!

Mezoterpija kose

Ukoliko želite bujniju, lepšu, gušću i zdraviju kosu, mezoterapija je idealna procedura za Vas!

U pitanju je nehiruška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u središnji deo kože-mezoderm po kome je procedura i dobila ime. Mezoterapija kose daje odlične i brze rezultate, a neželjena dejsta su zanemarljiva.

Šta je mezoterapija kose?

Mezoterapija kose je medicinski postupak unošenja različitih koktela koji sadrže korisne materije i dovode do sprečavanja opadanja kose, stimulišu rast nove kose i poboljšavaju kvalitet postojeće kose.

Kokteli se u Laser Centru Diva spravljaju zasebno za svakog pacijenta ponaosob, što zavisi od individualnih karkteristika same dlake, i efekta koji se želi postići. Mezokokteli najčešće sadrže minoksidil, cink i azelaičnu kiselinu, pantenol i biotin. Kombinacijom ovih sastojaka dobija se efekat dubinske ishrane dlake, koja direktno dobija sve hranljive sastojke koji su joj potrebni za rast.

Kako izgleda procedura?

Nakon pregleda kod doktora, na kožu poglavine se aplikuje lokalna anestezija u vidu spreja. Kada je anestezija delovala, mezokokteli se injektuju u kožu poglavine.

Sama mezoterapija kose traje oko 15 minuta, a nakon toga se možete normalno vratiti uobičajnim aktivnostima.

Preporučljivo je nakon tretmana ne prati kosu 1-2 dana kako bi se aktivni sastojci što duže zadržali na vlasištu i što bolje delovali.

Koji su efekti terapije?

Terapijom se postiže obnavljanje folikula dlake i ojačavanje korena, uz postizanje rasta kose. Vlasište se hidrira i hrani, a gubitak kose se smanjuje. Kosa postaje sjajna, glatka, povećanog volumena.

Da li se mezoterapija kose može kombinovati sa nekom drugom procedurom za tretiranje proređene kose?

PRP predstavlja jednako efikasnu metodu kojom se kosa može obnoviti, povratiti sjaj i volumen i postati gušća, lepša i zdravija.

U pitanju je popuno prirodna medicinska procedura kojom se faktori rasta, trombociti i druge aktivne supstance ubacuju u folikul dlake i podstiču njen rast. Sama procedura izgleda tako što se mali uzorak krvi uzima od pacijenta na licu mesta, zatim se taj uzorak centrifugira da bi se izdvojili trombociti, faktori rasta i matične ćelije, koje se zatim injektuju u vlasište pod lokalnom anestezijom. Procedura traje 15ak minuta, a nakon nje se odmah možete vratiti uobičajnim aktivnostima. Nema nikakvih neželjenih efekata što ovu proceduru čini savršeno bezbednom.

Kombinacijom ove dve metode kosa će dobiti sve ono što joj je potrebno i postati Vaš glavni adut!

Cena

Mezoterapija kose – lečenje ćelavosti i proređene kose se kreće od 50 do 70€.

Svi tretmani | Tretmani laserom | Anti-aging | Korekcije

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne