Lasersko uklanjanje kapilara na najsavremenijem medicinskom ND-YAG laseru.

Rešite se proširenih kapilara jednom zauvek!

 • Teleangiektazije i spajder nevusi na licu i telu
 • Kapilari i hemangiomi na licu i telu
 • Venulice i venski kapilari na licu i telu

Terapija vaskularnim Nd–YAG laserom je bezbedna, efikasna, bezbolna i najbolja terapija za male krvne sudove na licu i telu sa fantastičnim i trajnim rezultatima.

Dosadašnje metode lečenja proširenih venula i kapilara na licu, telu i nogama su bile invazivne (operativno lečenje i sklerozantna terapija) i skopčane sa određenim rizicima po zdravlje. Osim toga, pomenute procedure su neprijatne i bolne i što je najvažnije nedovoljno efikasne za male krvne sudove. Pacijenti su prihvatali ovakve tretmane u cilju lečenja, jer nije postojala alternativa.

Nd-YAG laserom se trajno uklanjaju svi krvni sudovi prečnika 0,5-2,5mm bez obzira da li su na licu, telu ili nogama, bezbolno i bez ikakvih rizika.

Kako izgleda procedura uklanjanja kapilara laserom?

Laserski zrak talasne dužine 1064nm prolazi kroz kožu, ne oštećujući je i biva resorbovan od strane krvnih sudova što dovodi do njihove trajne obliteracije procesom fototermokoagulacije, što znači da se svetlosna energija laserskog zraka pretvara u toplotnu, koja vrši koagulaciju krvnog suda i trajno otklanja tretirane kapilare.

Before-Kapilari
After-Kapilari
PRE i POSLE

Kada se ne sme raditi lasersko uklanjanje kapilara?

Kontraindikacije za primenu ovog lasera su retke a obuhvataju: epilepsiju, maligna oboljenja, koagulopatije i upotrebu antikoagulantnih lekova i trudnoću.

Koji su neželjeni efekti ND-YAG lasera?

Nema ih! Tretmani ND YAG laserom nemaju nikakve neželjene efekte ni komplikacije, zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji tretira isključivo krvne sudove bez iritacije kože.

Koliko je tretmana potrebno uraditi?

Trajno uklanjanje kapilara i venulica na licu, telu ili nogama se postiže sa 2-3 tretmana, sa pauzama od 4-6 nedelja.

Koje su prednosti nd-yag lasera u odnosu na druge procedure za ovu indikaciju?

 • procedura je bezbolna i nema neželjenih efekata
 • brza je i efikasna i trajno izlečenje se postiže za dva do tri tretmana
 • tretman traje 20-60 minuta i mogu se tretirati sve regije lica i tela osim regije očiju
 • tretmanom se postiže prevencija daljeg širenja tretiranih krvnih sudova, drastična redukcija broja proširenih kapilara već u prvom tretmanu, i fantastičan estetski rezultat, jer se kapilari odstranjuju bez iritacije kože.

Kako mogu da zakažem tretman?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

  Laser Centar Diva

  Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
  Prote Mateje 9, kod Slavije