Lečenje fleka i drugih hipo-ili hiperpigmentacija u Laser Centru Diva I

Fleke nastaju na mestima gde koža stvara premalo ili previše melanina. Rezultat ovoga su lezije na koži koje su svetlije ili tamnije boje od okolne kože. Javljaju se sa podjednakom učestalošću kod muškaraca i žena, a uzrok njihovog nastanka je najčešće dugotrajno izlaganje Suncu, kao i sam proces starenja. Uz to, postoje brojni faktori koji predisponiraju oboljenje. Neki od najčešćih su genetska predispozicija, UVA/UVB zračenje, hormonske promene, kao i neki lekovi (kontraceptivne pilule).

Pigmentacije se mogu različito klinički manifestovati i javljati se na licu ili telu. Mogu biti epidermalne (superficijalne) kada su lokalizovane u površinskom sloju kože, kakve su one nastale preteranim izlaganjem Suncu; dermalne-lokalizovane u dubljem sloju, ili kombinovane kada zahvataju i površni i duboki sloj (melazma).

Indikacije

  • Fleke
  • Sunčane pege
  • Hiperpigmentacije
  • Staračke pege

Koje su prednosti laserskog uklanjanja fleka?

  • Minimaziranje ili kompletna elimicija flekica
  • Bezbedno tretiranje različitih delova lica i tela
  • Nema neželjenih efekata niti perioda oporavka
  • Slobodno nanošenje šminke odmah nakon tretmana ukoliko se radio tretman lica

Koje regije se mogu tretirati?

Bilo koja regija na licu i telu se može efikasno i bezbedno tretirati. Najčešće regije obuhvataju lice, vrat, dekolte, šake, ramena i ruke.

Koliko traje tretman uklanjanje fleka?

Tretman najčešće traje od 15-30 minuta što zavisi od veličine regije koja se tretira.

Da li je tretman uklanjanje fleka na laseru bezbedan?

U Laser Centru Diva I radimo isključivo sa najnovijim medicinskim laserom što osigurava maksimalnu bezbednost procedure. Konsultacije kao i same tretmane rade lekari, koji individualnim pristupom prema pacijentu uz definisanje jasnog protokola lečenja daju najbolji mogući efekat.

Zašto da izaberem Laser Centar Diva I?

Laser Centar Diva I je sa obzirom na višedecenijsko iskustvo u laserskoj i estetskoj medicini postao sinonim za visokokvalitetnu uslugu. Stručan kadar uz najnoviju lasersku tehnologiju daje garanciju uspeha u tretiranju svih vrsta hiperpigmentacija na koži lica i tela.

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692