Uklanjanje celulita i preoblikovanje tela

celulit na nozi

Najsavremenije metode u Diva laser centru sa trajnim rezultatima 

Borba za savršenu figuru može biti pravi izazov, pogotovo u srednjim godinama, kada ni intenzivni fitnes programi i izbalansirana ishrana nisu dovoljni da bi konačno eliminisali onih par preostalih kilograma i uporne lokalizovane masne naslage. 

U našoj ordinaciji Diva medical i Diva laser centar 01 dostupne su dve najefikasnije metode za uklanjanje celulita i  lokalizovanih masnih naslaga sa tela: ultrazvučna lipoliza – Accent Prime i Zimmer kriolipoliza

Koja je razlika izmedju ove dve procedure ?

  • Obe metode su bezbedne, nehirurške, neinvazivne i bezbolne.
  • Razlika između ove dve procedure je u mehanizmu delovanja. 

Accent Prime koristi ultrazvuk za uništavanje ćelijskih membrana masnih ćelija i lipidi bivaju uklonjeni iz organizma limfotokom. Pogodnija je za veće površine tela i efikasno deluje na celulit. Rezultati su brzo vidljivi, kroz svega 14 dana.

Kriolipoliza je metoda trajnog i ciljanog uništavanja masnih ćelija što je čini pogodnom metodom za tretiranje regija gde se nalaze lokalizovane masne naslage koje se teško uklanjaju vežbanjem. Rezultati se razvijaju sporije u odnosu na ultrazvučnu lipolizu ali su trajnog karaktera. Pacijenti mogu očekivati smanjenje obima tretirane regije od 2-6 cm kroz mesec dana od prvog tretmana.

U odnosu na izgled tela pacijenta lekar preporučuje adekvatnu kombinaciju dve navedene metode uz pravilan režim ishrane i fizičke aktivnosti.