ZDRAVO MRŠAVITE uz Laser centar Diva

Već 30 godina se Diva bavi lečenjem celulita i gojaznosti

Diva preporučuje je da se hranite zdravo i uravnoteženo, a ne da stalno držite različite dijete.

  • Izbegavajte gotove proizvode

Nasem telu su potrebne hranljive materije što nam gotovi proizvodi i brza hrana svakako ne mogu obezbediti. Naše telo „ne zna šta da radi“ sa veštačkim bojama, konzervansima , različitim dodacima ukusu. Kada god možete svoju ishranu bazirajte na hranljivim, svežim namernicama.

  • Napravite spisak stvari koje treba da kupite pre nego što odete u prodavnicu

Često automatski kupujemo više nezdravih proizvoda ,što se zove impulsna kupovina. Na taj način jedemo više nego što nam je potrebno, jer su nam takve namernice dostupne.

  • Ojačajte mišiće – bavite se rekreacijom

Bez fizičke aktivnosti teško je ostati zdrav i postići „idealnu figuru“ . Samo izbegavanje kalorija Vas neće učiti vitkim, već ih morate sagorevati. Najlakši način za sagorevanje kalorija je redovno kretanje ,kao što je brzo hodanje, šetnja, vožnja biciklom… Diva laser centar preporučuje svakodnevno vežbanje ili kretanje u trajanju od 30 minuta.

  • Vodite računa o tome šta i koliko pijete

Za mršavljenje je idealno piti običnu vodu , ili čaj bez šećera i to izmedju 1,5 ili 2l dnevno. Ukoliko Vam je prijatnije možete u vodu dodati svežu nanu, kriške limuna ili pomoranđe i na taj način ćete sigurno popiti dovoljno tečnosti u toku dana.

  • Promena svakodnevnih navika vezana za kretanje je važna

Ukoliko živite u kući , ili zgradi svakako lift zameniti stepenicama! Umesto da jednu ili dve stanice idete javnim prevozom biće Vam prijatnije, ukoliko prošetate. Često su tako male odluke važne za našu vitalnost, izgled i zdravlje.

  • Jedite polako

Naučeno je dokazano da ljudi koji sporije jedu unose 10% manje kolorija u svoj organizam od onih koji jedu brzo. Zato jedite sporo i koncentrišete se na svoj tanjir . Samo kada usmerite pažnju na unos hrane, primetićete kada budete siti.

  • Postavite sebi pitanje da li zaista ulažete dovoljno vremena i pažnje kako biste smršali

Preporuka Laser centra Diva je da vodite dnevnik svojih obroka i treninga- zapisujete kada i šta jedete, koliko ste trenirali i kojim intenzitetom. Na taj način ćete svesno voditi računa o svojim navikama , a samim tim i o svom zdravlju, a kilogrami će početi da se tope.

Laser centar Diva Vam uvek stoji na raspolaganju sa svojim timom stručnjaka koji se bave ultrazvučnom lipolizom i laserskim tretmanima za skidanje kilograma i preoblikovanje tela. Naravno ukoliko sami ne možete da postignete željenu težinu ,i da vežbom preoblikujete svoje telo javite nam se za savet.