LETO PUNO SAMOPOUZDANJA

Kako se odmor približava, spisak stvari koje treba obaviti pre polaska postaje sve veći, a vremena sve manje. Zatezanje kože, za potpuno samopouzdanje na plaži, svakako mora da nađe mesta na tom spisku.

Laserska lipoliza, lasersko zatezanje kože kao i ultrazvučna lipoliza, mogu se koristiti za tretiranje najkritičnijih zona na licu i telu, kao što su podbradak, unutrašnja strana nadlaktica, stomak i bokovi.

Najbolji rezultati se postižu za nekoliko meseci, ali ove tretmane možete započeti u bilo koje doba godine, pa cak i leti.Botoks je idealan tretman za bore na čelu i oko očiju, dok se hijaluronski fileri koriste za tretiranje svih ostalih regija na licu.

LETO PUNO SAMOPOUZDANJA

Ako tražite prirodni tretman koji podstiče proizvodnju kolagena? PRP tretman je idealan za Vas! Ova procedura uključuje ubacivanje sopstvene plazme, bogate faktorima rasta, u dublje slojeve kože, stimulišući produkciju kolagena! Rezultat je revitalizovana koža koja dobija osvežen i podmlađen izgled!

Ne zaboravite šake! Tretman za obnovu volumena i poboljšanje tena ruku, značajno doprinosu njihovom podmlađenom izgledu.

Naš stručni tim je tu za Vas sa korisnim savetima i najsavremenijim tretmanima prilagođenim Vašoj koži.

Više o našim tetmani pogledajte ovde.