Immune boost tretman

Za Immune boost tretman se koristi intravenski rastvor sa izbalansiranim sastavom esencijalnih komponenti za normalno funkcionisanje imunskog sistema našeg organizma .

Sadržaj koji obuhvata Immune boost tretman:

Sterilni slani rastvor za intravensku primenu kojim se postiže rehidratacija organizma i isporuka hranljivih materija direktno u krvotok što omogućava njihovu apsorbciju u organizmu bez gubitaka.

Vitamin B12, kao važna komponenta vitaminskog B kompleksa, sprečava gubitak pamćenja i poboljšava koncentraciju. Pored blagotvornog dejstva na centralni nervni sistem podiže energiju i deluje revitalizujuće na sve sisteme organa.

B kompleks sastoji se od 8 različitih vitamina koji imaju različite uloge u održavanju normalnog funkcionisanja organizma . Zauzimaju važnu ulogu u održavanju optimalne dinamike energetskog metabolizmana organizma tj. konverzije hranljivih materija u energiju , imaju blagotvorno dejstvo na kardiovaskularni i imunski sistem.

immune boost tretman

Vitamin C je vitamin sa mnoštvom esencijalnih uloga u našem organizmu. Deluje kao antioksidans, povećava imunsku odbranu organizma, blagotvorno deluje na lokomotorni sistem (kosti, mišići) i kardiovaskularni sistem.

Glutation je moćna supstanca koja deluje kao snažni antioksidans koji osnažuje imunski sistem, ubrzava detoksikaciju celog organizma, uklanja slobodne radikale i zaustavlja progresiju neurodegenerativnih procesa.

 

U Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve  tretmane  su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected].