Hijaluron u usnama i njegovi efekti na izgled usana

Hijaluron u usnama ima višestruko dejstvo. Diva Laser Centar Vam omogućuje povećanje, oblikovanje i konturisanje usana hijaluronom. Senzualne i lepe usne su san svake žene. U prošlosti su pune usne bile retka pojava ali sada zivimo u vremenu kada uz iskusnog lekara i odabir kvalitetnog hijaluronskog filera prilikom samo jedne posete posete lekaru svaka žena može da ima senzualnije i lepše usne.

Hijaluronska kiselina je molekul koji je prirodna komponenta tkiva naseg organizma. Zbog svoje osobine da vezuje molekule vode, da hidrira i povećava zapreminu tkiva koristi se kao filer za podmlađivanje i konturisanje lica u estetskoj medicini.
Na tržištu postoji više dostupnih hijaluronskih filera, ali samo retki su FDA (Food and Drug Administration) odobreni. U Divi koristimo samo FDA odobrene hijaluronske filere, koji su bezbedni i efikasni, da bismo svojim pacijentima obezbedili najbolje moguće rezultate.

Hijaluron u usnama ima više efekata:

-osvezavanje usana
– konturisanje usana
-podizanje uglova usana i
-povećanje volumena usana hijaluronskim filerima.

Usne oblikovane hijaluronskim filerom su jedre, pune i ružičaste prebojenosti. Usne izgledaju savršeno prirodno i poseduju prirodnu mekoću, očuvanog su senzibiliteta nakon tretmana hijaluronskim filerom. Svaki pacijent ima unikatnu konfiguraciju lica prema kojoj treba planirati idealan izgled usana u cilju postizanja prirodnog i estetski najoptimalnijeg rezultata.

Trajanje tretmana : 20 minuta

Prvo se nanosi lokalni anestetik u vidu kreme, jer je ova regija vrlo osetljiva. Nakon 20 minuta injektuje se hijaluronski filer.

Treajanje efekta: 6-12 meseci