Tretman uklanjanja celulita

Tretman uklanjanja celulita Accent Prime aparatom prvo je zaživeo među svetskim zvezdama i postao apsolutni hit nakon toga. Ekskluzivno je dostupan u Diva laser centru čime je postao dostupan i na našim prostorima i spada u najtraženije procedure za rešavanje upornog lokalizovanog celulita,tj.njegovo uklanjanje.
Jedinstvena kombinacija najnovijeg modaliteta ultrazvučne i radiofrekventne energije u cilju konturisanja i zatezanja problematičnih regija tela omogućava da za kratko vreme povratite svoju formu i privlačan izgled kao i da veoma uspešno uklonite celulit i masne naslage.

Kako se rešiti celulita na najefikasniji način?

Tretman uklanjanja celulita sastoji se iz dve faze. Obe faze tretmana podrazumevaju primenu dve različite energije u cilju postizanja sinergističkog efekta na tretiranu regiju.

Prekomerna težina i pojava celulita u navećem broju slučajeva predstavljaju rezultat loših navika i fizičke neaktivnosti . Mali etiološki procenat zauzimaju stvarni patološki uzroci (hormonski disbalans i sl.). Pojava celulita je problem ,,novog doba,, kod 90% žena.
Kakva god da je nasleđena telesna konstitucija i genetska predispozicija za nastanak gojaznosti, možemo uticati na fizički izgled promenom stila života i težiti dostizanju idealne verzije sebe.

Najmodernija platforma kompanije Alma lasers, uređaj Accent Prime, na bezbolan, prijatan i neinvazivan način omogućava da postizanje idealnih kontura tela, topljenje lokalizovanih masnih naslaga , celulita, uz istovremeno zatezanje kože tretirane regije.

I FAZA tretmana uklanjanja celulita

U prvoj fazi primenjuje se kombinovana energija toplog i hladnog ultrazvuka uz mogućnost podešavanja jačine energije i dubine delovanja u zavisnosti od prirode i lokalizacije celulita. Ultrazvučna energija ima ulogu kidanja membrana masnih ćelija čime se omogućava uklanjanje višegodišnjih masnih naslaga. Sadržaj masne ćelije se uklanja putem limfotoka iz tretirane regije i zato je pacijent u obavezi da pre i posle tretmana konzumira dosta tečnosti radi pospešivanja procesa tretmana.

II FAZA tretmana uklanjanja celulita

Druga faza se odnosi na primenu radiofrekventne energije u cilju zatezanja i poboljšanja kvaliteta kože ciljne regije tela preko :
-stimulisanja stvaranja novog kolagena
-rekonstrukcija postojećeg kolagena unutar kože

Accent Prime tretman se može raditi na svim delovima tela na kojima se nalaze nagomilane masne naslage i lokalizovan celulit.

REGIJE KOJE SE MOGU TRETIRATI

-pojava masnih naslaga i celulita na stomaku i bokovima (centralna gojaznost)
-masne naslage, celulit i višak kože na nadlakticama
-gojaznost i celulit u predelu butina (posebna unutrašnja regija butine)
-masne naslage i celulit u predelu zadnjice
-masne naslage,celulit i opuštena koža u predelu kolena

uklanjanja celulita

 

KONTRAINDIKACIJE

-istorija tromboze u ličnoj anamnezi
-ugrađeni metalni implanti u blizini regije gde se planira rad (veštački kuk)
-ugrađen pacemaker
-maligniteti

Trajanje tretmana uklanjanja celulita za rešavanje i uklanjanje celulita zavisi od regije koja se tretira. Tretman je apsolutno bezbolan, bezbedan i prijatan, pacijenti ga opisuju kao ’’toplu masažu’’.
Period oporavka ne postoji, pacijent se može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Kontrolu uspešnosti tretmana obavlja lekar koji je zadužen za pacijenta od prvog do poslednjeg tretmana.
Preporučen broj tretmana je 5-6.
Tretmani se rade u razmacima od 2-3 nedelje.