Tretmani Laserom

lecenje rozacee

Lečenje Rozacee

LEČENJE ROZACEE NA NAJAKTUELNIJEM MEDICINSKOM LASERU ZA OVU INDIKACIJU! Ukoliko se ne radi na

laserska epilacija

Laserska Epilacija

Laserska epilacija – trajno uklanjanje dlaka Trajna laserska epilacija na najsavremenijem

podmlađivanje šaka

Podmlađivanje šaka

Anti-aging tretmani za podmađivanje šaka sa neodoljivim rezultatima U svetu podmlađivanje šaka

Za nas u DIVA Laser centru uvek je bilo važno da negujemo i verujemo u prave vrednosti. Zato nam i svih ovih godina poklanjate poverenje da brinemo o vašem zdravlju i lepoti. Među nama postoje nažalost i neka mala bića čije zdravlje je ugroženo i koji svoje najvažnije borbe vode u tišini. Deca obolela od malignih bolesti zaslužuju solidarnost i svu moguću podršku, koju svako od nas ima načina da pruži.

Mi smo se odlučili da ove godine pokrenemo saradnju sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka NURDOR, koje već dugo godina posvećeno i predano radi, sa velikim uspehom, na unapređenju uslova lečenja i života dece obolele od malignih bolesti u Srbiji. Zato ćemo svakog meseca po jedan dan posvetiti ovim malim herojima i potruditi se da, zajedno sa vama, damo svoj doprinos da njihove borbe budu bar malo lakše.

Pozivamo vas na prvi ovogodišnji DIVAn DAN SOLIDARNOSTI koji će se održavati svakog 20. u mesecu!

Želimo zajedno sa vama da pokažemo da je pored toga što brinemo o svom zdravlju neizmerno važno da brinemo i o onima među nama koji ne mogu sami. Zato ćemo zaradu od svakog tretmana i usluge koju kod nas obavite tog dana izdvojiti i uplatiti kao donaciju za NURDOR.  Na taj način stvaramo i društvo koje je dobro i zdravo mesto za život.

Pridružite nam se!

This will close in 0 seconds