Profhilo Tretman

kako izgleda profhilo tretman

Šta je Profhilo?

Profhilo je novitet u svetu estetske medicine. To je hijaluronski kolagen stimulator sa efektom bioremodelinga kolagena i potkožnog masnog tkiva. Trenutno je najtraženiji proizvod za podmlađivanje kože.

Sa godinama koža gubi na kvalitetu ,što je uglavnom posledica smanjenja hijaluronske kiseline i kolagenih vlakana što rezultira padom tonusa i elastičnosti kože.

Za razliku od uobičajenih dermalnih filera, profhilo ne stvara dodatni volumen kože već duboko u tkivu podstiče fibroblaste da sami proizvode više kolagena i „napune“ kožu. Na taj način se koža lica, vrata, šaka zateže i dobija potpuno prirodan izgled.

Profhilo sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline (64 mg/2ml ) koja se aplikuju u kožu. Ono po čemu je ovaj  proizvod jedinstven na tržištu jeste obnavljanje masnih ćelija potkožnog tkiva koji utiču na čvrstinu i jedrinu kože.

Na koji način Profhilo deluje?

U Profhilo preparatu se nalazi hijaluronska kiselina niske i visoke molekularne mase. Hijaluronske kiseline niske molekulske mase deluje na hidrataciju kože, a visoke obezbeđuje potporu koži.  Aplikuje se u tačno određenim tačkama na licu i na vratu. Odatle se hijaluronska kiselina polako širi i integriše u koži.

Koji su efekti Profhila?

pre profhilo tretmana    nakon profhilo tretmana

 • Stimuliše sintezu kolagena
 • dubinski hidrira kožu
 • poboljšava tonus kože
 • smanjuje bore
 • vraća blistavost licu i vratu

Kome je namenjen ovaj tretman?

Ovaj tretman je idealan kako za mlade, tako i za starije osobe.  Za mlade osobe posle 25. godine života se preporučuje kao prevencija starenja kože, a za zrelu kožu deluje na poboljšanje tonusa i zatezanje kože lica i vrata. Ukoliko ne želite da dodate volumen u određenim regijama lica, Profhilo je idealno rešenje za hidrataciju i zdrav izgled kože. 

Koje regije mogu da se rade Profhilom?

 • Lice
 • Vrat
 • Dekolte
 • Šake
 • Nadlaktice
 • Kolena
 • Stomak

Da li je potrebna priprema za tretman Profhilo?

Ovaj tretman je minimalno bolan, radi se vrlo tankim iglicama i traje kratko. Nije potrebna priprema i nema perioda oporavka. Istog dana se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

U čemu je razlika između hijaluronskih filera i Profhila?

Profhilo ne stvara dodatni volumen kože, dok hijaluronskim filerima nadoknađujemo volumen u određenoj regiji . Hijaluronski fileri „ostaju“ na mestu gde se aplikuju, dok se Profhilo nakon aplikacije raspoređuje u potkožno tkivo i stumuliše proces sinteze kolagena i elastina i hidrira kožu.

Kada su vidljivi rezultati Profhilo tretmana?

Prvi rezultati vidljivi su nakon 10 dana od tretmana. Sitne bore su zaglađene, tonus je poboljšan, koža je blistava i hidrirana. Tek nakon mesec dana od drugog tretmana se očekuje pun efekat.

Koliko je potrebno uraditi  tretmana da bi se video rezulat?

Optimalano je uraditi dva tretmana, u razmaku od mesec dana. U jednom tretmanu injektuje se 2ml Profhila. Efekat tretmana traje oko 6 meseci, nakon čega se može ponoviti.

  Laser Centar Diva

  Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
  Prote Mateje 9, kod Slavije