Lifting Lica u 8 Tačaka

Nehirurški lifting lica hijaluronom u 8 tačaka zove se drugačije “8 point lift”.

Lifting lica u 8 ključnih tačaka se definiše kao procedura voluminizacije i podizanja lica. Samu proceduru je patentirao Mauricio de Maio, plastični hirurg iz Brazila i Alerganov internacionalni trener za Juvederm i botoks. Ova tehnika se još nazia i MD CODES.

Za tretman liftinga u Diva laser centru koristimo hijaluronske filere različitih gustina koji se aplikuju u 8 tačaka koje su strateški odabrane kako bi maksimalno podigli i zategli opuštenu kožu i tonus lica.

 

TRETMAN


Lifting u 8 tačaka poštuje individualnost pacijenta i posebnu fizionomiju lica svakog čoveka.
Pogledajte listu 8 ključnih tačaka:
1 i 2 – Jagodice
Srednja trećina lica se podiže, a smanjuju se nazolabijalne bore
3 – Suzni kanal
Utiče se na dodatno podizanje srednje trećine lica i utiče se na smanjenje podočnjaka
4 – Nazolabijalne bore u korenu nosa
5 – Marionetske bore i uglovi usana
6 – Tačka u korenu marionetske bore na donjoj vilici. Popunjavanjem ove tačke se zateže koža brade a marionetske bore se smanjuju.
7 – Tačka u uglu donje vilice
8 – Tačka na obrazu. Popunjavanje ove tačke se vrši isključivo kod onih pacijenata koji žele da reše problem haloniranog izgleda lica, tj. upalih obraza.

Prednosti

Upotrebom filera postiže se prirodan izgled i podmlađena koža bez ikakve prenaglašenosti.
Efekat traje između 15 i 24 meseca, a rezultati su odmah vidljivi. Ovo je veoma popularna antiaging procedura zbog svoje bezbednosti, minimalne invazivnosti i efikasnosti. Sve ove prednosti čine hijaluron savršenom zamenom za agresivne hirurške procedure.