Kako funkcioniše Alma platforma?

natasa-zmbov

Omiljeni tretman holivudskih zvezda

Uz pomoć specijalno dizajniranih nastavaka svetski poznate firme Alma Lasers, Accent Prime platforma isporučuje radiofrekventnu i ultrazvučnu energiju u dublje slojeve kože. Benefit od jednog tretmana je višestruk:

1.Obnavlja se površinski sloj kože

Rezultati se mogu uporediti sa Co2 laserom s tim što je oporavak posle Alma lasera traje jedan dan. Obnovljena koža deluje svežije, a bore su manje vidljive. Posle par tretmana ten postaje ujednačen bez proširenih pora,ožiljaka i fleka.

2.Volumen  i zatezanje 

Stvaranje novog kolagena povećava volumen kože a elastin koži daje čvrstoću i zateže kožu

Na šta sve utiče Alma laser?

Bore-RF energija i specijalan colibri mode deluje kako na plitke oko usana i očiju, tako i na dublje bore.

Opuštenost kože-elastin i kolagen koji se sintetišu u dubljim slojevima kože utiču na čvrstinu i koža postaje zategnutija i jedrija.

Ožiljci od akni – RF energija, Pixel mode, u kombinaciji sa UZ energijom, Impact mode je idealna kombinacija za lečenje problematične i aknozne kože kao i za poboljšanje strukture kože lica i ublažavanje ožiljaka. 

Strije – Kombinacija pixel moda kojim se prave miksroskopske rupice na koži i impact tehnologije za samo dva do četiri tretmana poboljšava strukturu kože i značajno smanjuje vidljivost strija. 

Da li je tretman Alma platformom bolan?

Nakon aplikacije lokalnog anestetika oseća se samo blaga nelagodnost posebno na osetljivim regijama lica, kao što su kapci. 

Koliko tretmana je potrebno da bi rezultat bio optimalan?

Inicijalni rezultat se vidi neposredno nakon tretmana a pun efekat se vidi posle 2-4 nedelje. U zavisnosti od indikacija potrebno je uraditi od 2-4 tretmana u pauzama od 3-6 nedelja.

Kako pacijent izgleda nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana tretirana koža je blago crvena i otečena. U zavisnosti od indikacije, doktor bira jačinu energije tj.parametre koje koristi  i od toga zavisi i dužina oporavka. Nije potrebno uzimati dane od odmora već sutradan nakon tretmana, moguće je nanositi šminki i vratiti se svakodnevnim aktivnostima.