Hijaluronski fileri za prirodan i muževan izgled jačeg pola

lifting podbratka, pre i posle

Zašto sve više muškaraca koristi hijaluronske filere?

-fileri podmlađuju kožu
-ublažavaju bore i učvršćuju kožu
-filerima se koriguje brada linija vilice čime se naglašava muževan izgled lica
-fileri su idealni za korekciju i nadoknadu volumena koji se dešava u procesu starenja

Da li se fileri mogu kombinovati sa laserskim procedurama kada je reč o podmlađivanju?

Naravno! Kombinacijom lasera i filera postiže se sinergija u postizanju željenog efekta. Prema našim višegodišnjim istraživanjima najbolji efekat se postiže upotrebom lasera koji koži vraćaju jedrinu, ujednačavaju ten i rešavaju problem pigmentacija i crvenila.
Nakon toga se koriste fileri koji hidriraju kožu i rešavaju sitne nepravilnosti i muškarci dobijaju lep i muževan izgled.
Koliko dugo traje postignuti rezultat?

Dermalni fileri namenjeni za poboljšanje kvaliteta kože i hidrataciju traju 9 meseci. Hijaluronski fileri za oblikovanje i definisanje određenih crta lica traju 1-2 godine.

Da li nakon aplikovanja filera gubimo mimiku?

Hijaluronski fileri firme Allergan koje mi koristimo omogućavaju prirodan izgled i pacijenti zadržavaju mimiku bilo da se smeju ili mršte.

Da li mislite da vaše crte lica nisu naglašene dovoljno?

Ukoliko je odgovor da, rešenje postoji. Sve više muškaraca koristi hijaluronske filere za poboljšanje kvaliteta kože i naglašavanje muževnog izgleda.

Koja je najvažnija stvar koju pacijent mora da zna pre nego što se odluči za tretman hijaluronskim filerima?

Važno je izabrati pravog stručnjaka!
U Diva laser centru za svakog pacijenta pravimo plan tretmana u zavisnosti od vaših želja potreba ali i preporuke lekara.

Lekar će u toku konsultacije pregledati vaše lice, objasniti detaljno proceduru koja bi bila najbolja za Vas. Lekar će objasniti koji se materijal koristi, koje efekte možete da očekujete i zakazeće kontrolni pregled .

Zašto se odlučiti za Diva laser centar?

Kao pioniri estetske medicine na našim prostorima možemo se pohvaliti hiljadama zadovoljnih pacijenata i višedecenijskim iskustvom na polju laserske, estetske medicine i dermatologije.

Klinika Diva medical ima tradiiju dužu od trideset godina što samo govori o kvalitetu našeg rada, stručnosti naših lekara i dragocenom poverenju naših pacijenata.

U radu se uvek trudimo da izlazimo u susret željama i potrebama naših pacijenata imajući istovremeno na umu njihovo zdravlje i dobrobit kao prioritet.