DIVA LASER CENTAR – VIŠE OD 30 GODINA BRINE O VAŠEM ZDRAVLJU I LEPOTI

Klinika Diva osnovana je pre više od 30 godina sa idejom da i u našem regionu pacijentima bude dostupna estetska medicina i dermatologija svetskog ranga. Ponosno nosimo titulu pionira na polju laserske medicine po čemu smo prepoznatljivi u zemlji i regionu.
Više od tri decenije vrednog rada i kontinuiranog usavršavanja naših lekara u zemlji i najeminentnijim centrima u inostranstvu, pored uspeha i poznatog imena i brenda Diva, donelo nam je radost zbog poverenja i osmeha na licima naših pacijenata koji sada već višegeneracijski dolaze u našu kliniku.
Sve promene i ekstremne situacije koje su zadesile naše područje u prethodnih 30 godina nisu poljuljale našu veru da će ipak lepota spasiti svet. Ostali smo broj jedan sa osmehom na licu po kom je Nataša Tomašević Zmbov, osnivač DIVA brenda i poznata.
Svake godine Diva proširuje svoju delatnost uvodeći nove procedure po uzoru na svetske klinike estetske medicine sa posebnim osvrtom na najnovije laserske procedure laserima poslednje generacije.

klinika Diva

U našoj klinici pacijentima je dostupna anti-aging medicina i dermatologija na najvišem nivou , sve vrste laserskih procedura uključujući lasersku epilaciju, lasersko podmlađivanje, lasersko uklanjanje akni, ožiljaka, vaskularnih promena na koži –kapilara i rosacee, hiperpigmentacija i strija.

Minimalno invazivne estetske procedure u okviru anti-aging medicine, kojom se bavimo od kada je nastala kao polje medicine, uključuju širok spektar tretmana :

– Hijaluronski fileri
-Botox
-PRP
-Biorevitalizacija
-Mezoterapija
-Cellular matrix
-Profhilo
-Hair filler

Možemo se pohvaliti upotrebom najkvalitetnijih i najskupljih materijala jer želimo samo najbolje za sebe i naše pacijente.
Svaki pacijent na pregledu biva detaljno upoznat sa procedurom, njenim tokom i eventualnim periodom oporavka i ukoliko je prilikom procedure upotrebljavan specifičan materijal u karton pacijenta lepi se registarski broj materijala.

Širok spektar naših usluga obuhvata sve minimalno invazivne i neinvazivne procedure za podmlađivanje lica,kose, vrata, dekoltea i šaka kao i neoperativni lifting lica kombinovanim protokolima.
Na konsultacijama lekar pravi individualni program za svakog pacijenta koji može uključivati više anti-aging procedura koje se međusobno nadopunjuju u cilju postizanja idealnog rezultata.
Klinika Diva poseduje 10 dermatoloških lasera najnovije generacije, najsavremeniji dermoskop MoleMax i najmoderniju platformu Alma lasera za konturisanje i oblikovanje lica i tela, uz kompletan anti- aging program koji podrazumeva minimalno invazivne estetske procedure.

Svojom ponudom procedura i tretmana možemo da udovoljimo i najzahtevnijim pacijentima i vratimo osmeh na njihova lica.
Svratite na jednu od naše dve lokacije i proverite zašto smo najbolji!

Prote Mateje 9 na Slaviji
Vladimira Popovića 52 na Novom Beogradu

Očekujemo Vas!
Vaša DIVA