DIVA LASER CENTAR – VIŠE OD 30 GODINA BRINE O VAŠEM ZDRAVLJU I LEPOTI

diva laser centar

Klinika Diva osnovana je pre više od 30 godina sa idejom da i u našem regionu pacijentima bude dostupna estetska medicina i dermatologija svetskog ranga. Ponosno nosimo titulu pionira na polju laserske medicine po čemu smo prepoznatljivi u zemlji i regionu.
Više od tri decenije vrednog rada i kontinuiranog usavršavanja naših lekara u zemlji i najeminentnijim centrima u inostranstvu, pored uspeha i poznatog imena i brenda Diva, donelo nam je radost zbog poverenja i osmeha na licima naših pacijenata koji sada već višegeneracijski dolaze u našu kliniku.
Sve promene i ekstremne situacije koje su zadesile naše područje u prethodnih 30 godina nisu poljuljale našu veru da će ipak lepota spasiti svet. Ostali smo broj jedan sa osmehom na licu po kom je Nataša Tomašević Zmbov, koja je osnovala Diva brend i poznata.
Svake godine Diva proširuje svoju delatnost uvodeći nove procedure po uzoru na svetske klinike estetske medicine sa posebnim osvrtom na najnovije laserske procedure laserima poslednje generacije.

klinika Diva

U našoj klinici pacijentima je dostupna anti-aging medicina i dermatologija na najvišem nivou , sve vrste laserskih procedura uključujući lasersku epilaciju, lasersko podmlađivanje, lasersko uklanjanje akni, ožiljaka, vaskularnih promena na koži –kapilara i rosacee, hiperpigmentacija i strija.

Minimalno invazivne estetske procedure u okviru anti-aging medicine, kojom se bavimo od kada je nastala kao polje medicine, uključuju širok spektar tretmana :

– Hijaluronski fileri
-Botox
-PRP
-Biorevitalizacija
-Mezoterapija
-Cellular matrix
-Profhilo
-Hair filler

Možemo se pohvaliti upotrebom najkvalitetnijih i najskupljih materijala jer želimo samo najbolje za sebe i naše pacijente.
Svaki pacijent na pregledu biva detaljno upoznat sa procedurom, njenim tokom i eventualnim periodom oporavka i ukoliko je prilikom procedure upotrebljavan specifičan materijal u karton pacijenta lepi se registarski broj materijala.

Širok spektar naših usluga obuhvata sve minimalno invazivne i neinvazivne procedure za podmlađivanje lica,kose, vrata, dekoltea i šaka kao i neoperativni lifting lica kombinovanim protokolima.
Na konsultacijama lekar pravi individualni program za svakog pacijenta koji može uključivati više anti-aging procedura koje se međusobno nadopunjuju u cilju postizanja idealnog rezultata.
Klinika Diva poseduje 10 dermatoloških lasera najnovije generacije, najsavremeniji dermoskop MoleMax i najmoderniju platformu Alma lasera za konturisanje i oblikovanje lica i tela, uz kompletan anti- aging program koji podrazumeva minimalno invazivne estetske procedure.

Svojom ponudom procedura i tretmana možemo da udovoljimo i najzahtevnijim pacijentima i vratimo osmeh na njihova lica.
Svratite na jednu od naše dve lokacije i proverite zašto smo najbolji!

Prote Mateje 9 na Slaviji
Vladimira Popovića 52 na Novom Beogradu

Očekujemo Vas!
Vaša DIVA