Šta je RF lifting periorbitalne regije?

Periorbitalni radiofrekventni lifting je inovativna kozmetička procedura koja je sve popularnija među osobama koje žele osvežiti izgled područja oko očiju. Ova tehnika koristi toplotu kako bi se stimulisao kolagen i elastin u koži oko očiju i na taj način pospešio tonus kože, ali i smanjila vidljivost sitnih bora.

Koje su prednosti RF liftinga?

Prednosti RF liftinga periorbitalne regije su brojne. Na prvom mestu je to što je tretman neinvazivan, što znači da ne zahteva hiruški zahvat i nema potrebe za oporavkom. To ga čini privlačnim izborom za osobe koje žele poboljšati izgled okoloočne regije bez rizika i downtime-a koji se javljaju kod operacije. Takođe, rezultati su postepeni i prirodni, pružajući dugotrajnije zatezanje kože i poboljšavajući tonus i teksturu kože oko očiju.

Ko može da radi radiofrekventni lifting?

Ovaj tretman je prilagodljiv različitim tipovima kože i individualnim potrebama pacijenta. Može se raditi tokom cele godine, kao i na osunčanoj koži što ovaj tretman čini potpuno bezbednim i bez neželjenih efekata.

Koje su indikacije?

Koristi se za tretiranje periokularne regije kod opuštene kože, radi poboljšanja tonusa i uklanjanja finih bora. Takođe deluje na smanjenje podočnjaka, takozvanih kesica kao i tamne prebojenosti.

Kako izgleda tretman RF liftinga periokularne regije?

Pre svakog tretmana se najpre obavlja konsultacija sa doktorom kako bi se napravio individualan pristup zasvakog pacijenta. Nije potrebna prethodna priprema, a takođe nema ni perioda oporavka nakon tretmana,pa se normalno vraćate svakodnevnim aktivnostima. Sam tretman se obavlja na aparatu Alma Accent Prime i traje oko 10 min. Tretman nije bolan, prijatan je i oseća se samo toplota. Rezultati su individualni i zavise od brojnih faktora kao što su stanje kože, godine, ali i tip kože.

Koliko tretmana je potrebno?

Kako bi se postigli najbolji rezultati potrebno je uraditi 4-6 tretmana. Razmaci između tretmana su dve nedelje. Sve vreme između tretmana sprovodi se standardna nega periokularne regije.

Kako zakazati tretman?

Ukoliko ste zainteresovani za radiofrekventni lifting periokularne regije besplatne konsultacije možete zakazati na brojeve telefona 011/2444676 ili 069/692692 u ordinaciji Diva Medical na Slaviji, ul. Prote Mateje br. 9. 

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692