Laserska epilacija – trajno uklanjanje dlaka

Trajna laserska epilacija na najsavremenijem medicinskom laseru, koji se koristi u svim prestižnim svetskim klinikama samo u Laser Centru Diva I. 

Laser Centru Diva I lasersku epilaciju radimo na Lumenis One i Lumenis Desire dermatološki ispitanim laserima najnovije generacije.

Ovo su najefikasniji i najnapredniji medicinski laseri za ovu indikaciju u svetu, a zahvaljujući Laser Centru Diva I i kod nas. Laserska epilacija na ovim laserima je trajna, bez ikakvih neželjenih efekata, a bezbedno se mogu tretirati svi tipovi kože.

Za krajnju udobnost pacijenata u Laser Centru Diva I za vreme trajanja same procedure koristimo sistem za hlađenje kako bi tretman bio maksimalno komforan.

Moramo da naglasimo da smo za ovu indikaciju apsolutni lider u Srbiji i regionu, a desetine hiljada zadovoljnih korisnika su najbolji pokazatelj kvaliteta usluge koju mi u Laser Centru Diva I nudimo.

Besplatna konsultacija za lasersku epilaciju sa lekarom predstavlja esencijalni deo protokola, u kome se, u zavisnosti od kvalitativnih osobina dlake i karakteristika kože, preporučuje jedinstveni režim za svakog pacijenta.

trajno uklanjanje dlacica

Indikacije

 • Neželjena i povećana maljavost
 • Problem uraslih dlačica
 • Česti upalni procesi u folikulu dlake

Koje su prednosti laserske epilacije u Laser Centru Diva I?

 •          Trajna redukcija dlaka

 •          Uklanjanje uraslih dlačica

 •          Bezbedno i efikasno tretiranje svih tipova kože

 •          Postizanje svilenkastog, mekanog i glatkog izgleda kože

 •          Tretiranje svih delova tela i lica

 •          Minimalna nelagodnost u toku samog tretmana

 •          Ušteda vremena u toku trajanja tretmana (za velike regije tela dovoljno je ok 2h)

Kako laser uništava dlake?

Laserska epilacija je pre svega medicinska procedura koja koristi laser određene talasne dužine za uklanjanje neželjenih dlačica.

Tokom laserskog uklanjanja dlačica, laserski snop prolazi kroz intaktnu kožu do folikula dlake, gde ga apsorbuje pigment melanin. Toplotni efekat lasera oštećuje folikul dlake i onesposobljava ga za dalji rast. Radi postizanja najboljih rezultata najčešće je proceduru potrebno ponoviti od 3-5 puta u regularnim intervalima.

laserska epilacija Diva laser centar

Kakav efekat mogu da očekujem nakon tretmana?

Laser Centru Diva, više od 90% pacijenata ima trajan gubitak više od 80% dlačica na tretiranoj regiji što nas u pogledu efikasnosti izdvaja na tržištu i čini nas sinonimom za ovu proceduru.

Faktori koji mogu uticati na uspešnost terapije

 • Boja dlake
 • Tekstura dlake
 • Boja kože
 • Intervali između tretmana
 • Nepoštovanje zadatog protokola
 • Hormonski disbalans
 • Ranije bolesti ili stanja

Rast dlaka na regijama kao što su lice, vrat, pupak ili bradavice su pod uticajem hormona. U ovim regijama je moguće vrlo uspešno redukovati pojavu dlaka, ali je njihov rast nakon određenog vremena moguć.

laserska epilacija
laserska epilacija
PRE i POSLE

Najčešća pitanja

Koliko je tretmana laserska epilacija potrebno uraditi?

Na osnovu brojnih kliničkih istraživanja za postizanje željenog rezultata potrebno je uraditi oko 3-5 tretmana u redovnim intervalima od 4-6 nedelja za većinu regija.

Kako izgleda laserska epilacija?

Pre same procedure se dlačice na tretiranoj regiji obriju.Većina pacijenata u toku tretmana oseća samo minimalnu nelagodnost u vidu blagog peckanja. U Laser Centru Diva I omogućavamo kontaktno hlađenje za vreme trajanje procedure, kako bi tretman bio maksimalno komforan.

Trajanje tretmana zavisi od veličine regije koja se tretira, a varira u rasponu od 30minuta do 2 sata. Nakon samog tretmana možete se vratiti svojim uobičajnim obavezama, bez bilo kakvog perioda oporavka.

Koji su neželjeni efekti koje stvara laserska epilacije?

Laserska epilacija, sa obzirom da se radi o medicinskom laseru, nema neželjenih efekata.

Blago crvenilo ili peckanje se mogu javiti nakon tretmana, ali oni u potpunosti prestaju kroz najviše 48 sati.

Kako mogu da zakažem tretman laserska epilacija?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com

  Laser Centar Diva

  Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
  Prote Mateje 9, kod Slavije