Preporuke za negu “jačeg pola”

Prošlo je vreme kad su estetski tretmani bili rezervisani isključivo za pripadnice “lepšeg pola”. Danas, sve se više muškaraca odlučuje na taj korak.

Iako su najčešći korišćeni laserski tretmani kod muškaraca tretmani ožiljaka nastalih usled povreda, ili kao posledice akni u pubertetu (ožiljci na licu, leđima i grudima), često se podvrgavaju i 4D Combo laserskim tretmanima za podmladjivanje lica koji sem što podmlađuju kožu rešavaju i dermatološke probleme na koži lica kao što su kapilari, fleke, proširene pore, opuštena koža…

4D i 5D Combo je revolucionarna metoda laserskog podmlađivanja sa dugoročnim i sigurnim rezultatima. Laser deluje tako što podmlađuje kožu, a istovremeno poboljšava ten i teksturu kože, smanjuje brojne nejednakosti i nepravilnosti na koži uz minimalan period oporavka.

Ovi tretmani se mogu primenjivati samostalno ili u kombinaciji sa mezoterapijom ili PRP-om lica čime se značajno popravlja kvalitet kože.

preporuke za negu

Mezoterapija je nehirurški tretman. Ubrizgava se hijaluronska kiselina kao i druge supstance direktno u mezoderm (središnji sloj kože).

PRP – Paletelet Rich Plasma je terapija podmlađivanja matičnim ćelijama. Iz uzorka krvi  pacijenta se izdvajaju trombociti sa faktorima rasta i stem ćelije, koji dovode do regeneracije i remodelovanja kože na potpuno prirodan način, povećavajući elastičnost i volume kože.

Veoma je popularan mezoterapijski tretman kose koji dodatno hrani kosu i stimuliše njen rast.

Mezoterapija kose je nehirurška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela I aktivnih supstanci u središnji deo kože (mezoderm).

Muškarci imaju mogućnost, kao i dame, da uspešno koriguju svoje bore aplikovanjem hijalurona ili 3D Mezonita.

3D Mezoniti je nehirurška procedura u estetskoj medicine. Mezoniti su vlakna koja su biorazgradiva. Postavljaju se pod kožu uz pomoć tanke igle.

Hijaluronski fileri su gelovi glatke konzistencije koje se sastoje od prirodne hijaluronske kiseline koja koži daje volume I hidrira je.

Ultrazvučna i laserska lipoliza efikasno pomažu u eliminaciji masnih naslaga na pojedinim delovima tela.

Tabu oko muškarca i estetskih tretmana polako nestaje te se sve više pripradnika “jačeg pola” odlučuje na podmlađivanje i poboljšanje svog izgleda bez brige da će to njihov status ili muškost dovesti u pitanje.  Naprotiv, tretiraju to kao još samo jedan adut koji će ih istaknuti.

Više informacija o našim tretmanima pogledajte ovde.