Laserska Lipoliza i Lečenje Gojaznosti

Topli i sunčani dani su pred nama tako da je krajnje vreme da našu figuru dovedemo u red i dočekamo leto u omiljenom kupaćem kostimu u savršenoj formi i bez celulita.

U Diva Laser Centru, za rešavanje problema gojaznosti i lokalizovanih masnih naslaga nudimo najmodernije rešenje, platformu Alma Lasera, uređaj Accent Prime.

Konturisanje tela, selektivna lipoliza problematičnih regija sa upornim masnim naslagama i celulitom i zatezanje opuštene kože i podmlađivanje samo su neke od brojnih mogućnosti koje nudi ovaj aparat.

Koristeći kombinaciju ultrazvučne i radiofrekventne energije tretirana regija tela, pored ultrazvučne lipolize, biva zategnuta delovanjem unipolarne radiofrekventne energije čime se eliminiše mogućnost pojave opuštene kože posle lipolitičkog tretmana. Unipolarna energija ključna je za stimulaciju sinteze novog kolagena od strane fibroblasta i proizvodnju terapeutskog termičkog efekta u tkivu.

Regije koje se mogu tretirati Accent Prime uređajem

  • stomak
  • zadnjica
  • bokovi
  • noge
  • kolena
  • ruke

Tretman je bezbolan uz individualno javljanje osećaja toplote i nalik je prijatnoj masaži. Period oporavka NE POSTOJI, pacijent se može vratiti svojim uobičajnim aktivnostima odmah posle tretmana.

Trajanje tretmana je od 20 minuta (za manje regije) do 60 minuta (za veće regije). Protokol ponavljanja je individualan i određuje ga lekar na osnovu fizikalnog pregleda pacijenta uz razmatranje dopunske izmene režima ishrane ukoliko postoji problem prekomerene kilaže. Uobičajna preporuka je od 6-8 tretmana sa razmacima od 2 nedelje između istih.

Uvećano potkožno masno tkivo stomaka je najproblematičnije za eliminaciju i pored intenzivne fizičke aktivnosti i dijeta kojima se mogu smanjiti količine dubokog masnog tkiva i zato je Accent Prime idealno i efikasno rešenje za ovakav estetski problem.

Rešite se viška masnih naslaga, istaknite svoju figuru i zablistajte ovog leta na najlakši i najefikasniji način pomoću ove sjajne platforme dostupne  u Diva Laser centru.