Novi medicinski antioksidativni piling

Antioksidativni piling lica je postupak baziran na metodi TCA pilinga. TCA je jedan od najpopularnijih tretmana ove vrste, zato što se radi o netoksičnoj hemikaliji koja dovodi do toga da se gornji sloj ćelija lica isuši i skine sa kože.

antioksidativni piling

Antioksidativnim piling je procedura koja je vrlo komforna za pacijenta, potpuno je bezbolna i namenjena je svim tipovima kože a rezultati se vide odmah. Ovom procedurom se stimulišu ćelije derma i fibroblasti bez oštećenja površine kože.

Kome se preporučuje ova vrsta pilinga?
Osobama sa opuštenom kožom lica, vrata i dekoltea, borama i finim linijama na licu. Takođe, onima koji imaju dehidriranu i kožu bez sjaja, proširene pore, različite vrste ožiljaka i strije. Antioksidativni piling se može primenjivati kao tretman za negu i prevenciju starenja kože kod mladih pacijenata.

Da li se ovaj piling može raditi leti?
Da! Velika prednost u odnosu na ostale pilinge je da se može bezbedno raditi tokom cele godine, pa i leti.

Koliko tretmana je potrebno da bi se postigao željeni efekat?
Broj tretmana zavisi od indikacije za koju se piling primenjuje. U najvećem broju slučajeva dovoljna je jedna serija koja podrazumeva 3-4 tretmana u razmacima od po nedelju dana između svakog tretmana.

Koliko traje efekat?
Efekat traje od 4-8 meseci nakon čega se serija može ponoviti.

Kako izgleda procedura?
Na čistu i suvu kožu regije koja se tretira nanosi se piling nežnom masažom dok se u potpunosti ne apsorbuje u kožu. Nakon ovoga se na tretiranu regiju nanosi specijalna hidrantna i hranljiva krema.

Pogledajte i druge tretmane koji vam mogu biti korisni i saznajte više.