Profhilo – izbor broj 1 žena širom Evrope dostupan…

Ukoliko želite da svojoj koži vratite tonus, zategnutost ili jednostavno sprečite prevremeno starenje – Profhilo je pravi izbor za Vas.
Profhilo omogućava postizanje prirodnog i mladolikog izgleda. Ovaj tretman otvara novu eru prirodne lepote i omogućavada se osećate dobro u svojoj koži.
Profhilo se sastoji od čiste i prirodne hijaluronske kiseline bez vezujućih agenata što ga čini jednim od najsigurnijih proizvoda u području estetske medicine.

Indikacije:

-suva i naborana koža,
-sitne borice i fine linije,
-opuštena koža lica, vrata i dekoltea.

Efekti Profhilo preparata:

-Poboljšava elastičnost kože
-Učvršćujei zateže kožu
-Hidrira kožu
-Obnavlja najvažniji strukturni element kože- kolagen

Hijaluronska kiselina iz Profhila prodire do najdubljih slojeva kože i stimuliše obnavljanje masnog tkiva i 4 različite vrste kolagena koji se rapidno gube u procesu starenja.

U procesu bioremodelovanja Profhilo je u stanju da unapredi i reaktivira prirodne procese kože pripremajući je za druge komplementarne procedure kao što su laser, hijaluronski fileri ili botoks.
Profhilo je inovativan i superioran tretmankoji je dobio dvostruko priznanje ,,Perls in dermatology Awards 2021’’.

profhilo tretman

Izvođenje procedure je jako komforno za pacijenta i podrazumeva aplikaciju proizvoda u pet ključnih tačaka na svakoj strani lica (vrata, dekoltea ili na po jednom dorzumu šake).

Rezultat se razvija kroz dve nedelje-koža je blistava, podmlađena i zategnuta u procesu bioremodelinga do kog dovodi Profhilo. Efekti traju godinu dana nakon čega je poželjno ponoviti Profhilo tretman.
Preporučen broj tretmana je 3 u vremenskom razmaku od mesec dana.
Tretman ne zahteva period oporavka i pacijent se istog dana može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Profhilo je tretman izbora za prevenciju starenja kože kao i postizanje blistavog i podmlađenog izgleda zrele kože. Istaknite svoju autentičnu lepotu magičnim Profhilo tretmanom!