Lečenje strija tj. uklanjanje strija laserom

Uspešno uklanjanje strija, oduvek je bio težak zadatak. Tek nastale strije, su crvenkasto roze boje, blago uzdignute površine. Nakon nekog vremena, one se izdužuju, dobijaju tamno ljubičastu boju, a posle dužeg vremena prelaze u belu boju i izjednačavaju se sa nivoom kože. Najnovija preporuka za lečenje strija obuhvata laserske tretmane, plazmu i mezoterapiju.

Strije se mogu pojaviti na bilo kom delu tela, gde je došlo do istezanja kože, a često se javljaju kao posledica povećanja telesne mase. Najčešće se javljaju u regijama gde se skladište masne naslage, na stomaku, grudima, nadlakticama, butinama i zadnjici. Strije, same po sebi ne predstavljaju nikakvu opasnost po zdravlje, već estetski problem.
Naša koža se sastoji od 3 sloja: epiderm (površni sloj), derm (srednji sloj), hipoderm ( potkožni sloj). Strije se javljaju u dermu, sloju koji pomaže koži da održi oblik. Kontinuirano istezanje derma smanjuje elastičnost kože, što dovodi do stvaranja strija. Podložni strijama su svi oni koji menjaju telesnu masu kratkom vremenskom periodu, kao što su trudnice, adolescenti, ali i sportisti, naročito bodibilderi koji naporno vežbaju.

Mi se možemo pohvaliti najnovijim dokazanim procedurama za postizanje najboljih rezultata. Bez obzira na starost i veličinu Vaših strija, naši stručnjaci iz ove oblasti mogu značajno pomoći u rešavanju ovog problema sa spektrom različitih FDA odobrenih tretmana koje nudimo.

Koja je razlika između novih i starih strija?

Strije možemo podeliti u 2 grupe: crvene (nove) i bele (zrele).

Nove strije imaju rozikastu boju i mogu da izazovu osećaj svraba. Koža oko strije takođe može izgledati istanjeno. Postepeno, strije prelaze u ljubičastu boju.

Da li je uklanjanje strija dugotrajno?

Strije se mogu značajno redukovati kombinacijom lasera, plazme i mezoterapije.

Kombinacijom ovih procedura preko različitih mehanizama delovanja na smanjenje strija, dobijaju se superiorni, dugoročni efekti.

Sa obzirom na veliko iskustvo stručnog tima Diva Laser Centra I, rezultati su zagarantovani.

Koliko tretmana uklanjanje strija treba da uradim da bi postigao/la odgovarajuće efekte?

Kombinacijom tretmana koje nudimo u našem centru postižu se najbolji rezultati. Značajna redukcija strija je moguća već posle 3 kombinovana tretmana.

Kako mogu da zakažem tretman uklanjanje strija?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com

    Laser Centar Diva

    Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
    Prote Mateje 9, kod Slavije