Šta predstavlja tretman Profhilo body?

Profhilo predstavlja revolucionaran i globalno priznat tretman koji je poznat po svojoj efikasnosti u suočavanju s izazovom opuštene ili labave kože na telu. Kako starimo, naša koža prirodno gubi elastičnost i postepeno gubi mladalački izgled. Profhilo Body tretman se pojavljuje kao najbolje rešenje osmišljeno da suprotstavi ovim efektima, pružajući transformišući pristup obnavljanju kože.

Dok prolazimo kroz proces starenja, jedan od vidljivih manifestacija je razvoj opuštene kože, često nazvane “višak kože”. Ovaj fenomen može biti posledica prirodnog starenja ili promena u telesnoj težini. Profhilo Body tretman, kroz svoju jedinstvenu i naprednu formulaciju, nudi ciljanu strategiju za rešavanje i ublažavanje ovih zabrinutosti.

Ono što izdvaja Profhilo Body je njegova karakteristika kao jedinog injekcionog tretmana posebno prilagođenog za tretiranje opuštene kože na telu. Tretman uključuje injekciju hijaluronske kiseline, supstance koja prirodno postoji u telu i ima ključnu ulogu u održavanju hidratacije i elastičnosti kože. Profhilo Body deluje ne samo kao snažan hidrator već i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, esencijalnih proteina koji doprinose čvrstoći i mekoći kože.

Koje su prednosti Profhilo Body tretmana? 

Višestruke koristi Profhilo Body tretmana prevazilaze običnu hidrataciju i stimulaciju kolagena. Tretman duboko deluje na suštinu problema, revitalizujući strukturu kože i promovišući poboljšanu elastičnost. Ovaj sveobuhvatan pristup rezultira vidljivim smanjenjem pojave opuštene kože, nudeći podignutiji izgled i toniranije konture tela.

Štaviše, Profhilo Body predstavlja svedočanstvo o neprestanim poboljšanjima u estetskoj medicini, pružajući nehiruršku alternativu onima koji žele rešiti opuštenost kože tela. Mogućnost tretmana da rehidrira kožu, poboljša elastičnost i vrati mladalački izgled pozicionira ga kao transformišuće rešenje za osobe koje žele unaprediti izgled svog tela.

U suštini, Profhilo Body tretman ide iznad uobičajenih rutina nege kože, nudeći sofisticiran i efikasan način za suprotstavljanje znakovima starenja i promociju revitalizovanog, mladalačkog izgleda tela. Kao globalno priznata inovacija, predstavlja moćan alat u rukama stručnjaka za negu kože, pružajući pojedincima nehiruršku opciju za obnavljanje i zatezanje kože, omogućavajući im da usvoje samopouzdaniju i živopisniju verziju sebe.

Od čega se sastoji Profhilo Body?

Jedan špric zapremine 3ml sadrži pažljivo izbalansiranu kombinaciju od 48mg visokomolekulske i 48mg niskomolekulske hijaluronske kiseline. Ova pažljivo osmišljena formulacija namenjena je sveobuhvatnom rešavanju različitih izazova u nezi kože i estetici. Važno je naglasiti da se ova posebna formulacija hijaluronske kiseline izdvaja po tome što ne sadrži hemijske stabilizatore, čime se ističe po biokompatibilnosti i dobroj podnošljivosti od strane pacijenata.

Odsustvo hemijskih stabilizatora predstavlja ključnu karakteristiku ove formulacije hijaluronske kiseline. Ova osobina doprinosi izuzetnoj biokompatibilnosti, osiguravajući da se harmonično usklađuje s prirodnim procesima tela. Pacijenti obično dobro podnose ovu formulaciju, čime se smanjuje verovatnoća nepoželjnih reakcija ili preosetljivosti.

Osim biokompatibilnosti, ova hijaluronska kiselina se ističe po dvostrukoj strukturi molekulske težine. Kombinacija visokomolekulske i niskomolekulske hijaluronske kiseline omogućava svestran i ciljan pristup nezi kože. Visokomolekulska hijaluronska kiselina pruža hidrirajući i volumizirajući efekat na površini, doprinoseći punačkom i mladalačkom izgledu. Istovremeno, niskomolekulska hijaluronska kiselina prodire dublje u kožu, rešavajući probleme na ćelijskom nivou za sveobuhvatnu revitalizaciju.

Važno je istaći da ova formulacija hijaluronske kiseline poseduje jedinstvenu osobinu – potpunu biodegradaciju i bioresorpciju. To znači da se supstanca prirodno razlaže tokom vremena i apsorbuje metaboličkim procesima tela. Kao rezultat toga, tretman ne pruža samo efikasne rezultate, već i prirodnu integraciju s mehanizmima tela, promovišući osećaj harmonije između tretmana i biologije svakog pojedinca.

Koja je razlika između hijaluronskih filera i Profhilo Body?

Profhilo Body se ističe kao jedinstveno rešenje koje sadrži 100% prirodne hijaluronske kiseline. Za razliku od tradicionalnih hijaluronskih filera, koji su često poznati po svojim voluminizirajućim efektima, Profhilo Body se razlikuje u pristupu. Umesto fokusa na dodavanje volumena određenim područjima, Profhilo Body je dizajniran da se bavi opuštenošću kože i pruži sveobuhvatnu revitalizaciju kože.

Osnovna razlika leži u svrsi i delovanju hijaluronske kiseline koja se koristi u Profhilo Body. Dok se hijaluronski fileri često biraju radi pojačavanja volumena na ciljanim regionima poput usana ili obraza, Profhilo Body koristi hijaluronsku kiselinu kako bi poboljšao elastičnost kože i njenu hidrataciju. Ovo ga čini idealnim izborom za osobe koje traže prirodnije i suptilnije poboljšanje, bez primetnog povećanja volumena koje je karakteristično za tradicionalne filere.

Prirodna hijaluronska kiselina prisutna u Profhilo Body deluje na hidrataciju i revitalizaciju kože stimulišući produkciju kolagena i elastina. Ovi esencijalni proteini doprinose čvrstoći i elastičnosti kože, rezultirajući podignutijim i mlađim izgledom. Tretman ima za cilj stvaranje harmonične ravnoteže u strukturi kože, promovišući prirodno poboljšanje tokom vremena.

Dodatno, izbor 100% prirodne hijaluronske kiseline u Profhilo Body usklađen je s trendom ka holističkim i biokompatibilnim rešenjima za negu kože. Odsustvo sintetičkih dodataka ili voluminizirajućih agenasa čini Profhilo Body pogodnim izborom za one koji prioritizuju suptilno, postepeno poboljšanje bez trenutnih i izraženih efekata povezanih s tradicionalnim hijalutonskim filerima.

Koje regije je moguće tretirati sa Profhilo body?

Profhilo Body nudi svestran i ciljan pristup revitalizaciji kože, sa sposobnošću da efikasno tretira određene regije. Tretman je poznat po svojoj efikasnosti u poboljšanju izgleda i teksture različitih područja, pružajući holističko i prirodno poboljšanje.

 • Vrat i dekolte: Profhilo Body se često koristi za tretiranje osetljive kože vrata i dekoltea. Ova područja su sklonija pokazivanju znakova starenja i značajno utiču na samopouzdanje, a tretman radi na poboljšanju opuštenosti kože, hidrataciji i celokupnoj vitalnosti.
 • Stomak: Stomak je još jedna često tretirana regija sa Profhilo Body. Tretman može doprineti poboljšanju elastičnosti kože, rešavajući probleme povezane sa opuštanjem ili gubitkom čvrstoće u abdominalnom području.
 • Koža ispod pazuha: Koža ispod pazuha je posebno osetljiva i vidljiva regija. Profhilo Body se može koristiti za rešavanje opuštenosti kože na ovom području, promovišući toniraniji i osveženiji izgled.
 • Koža iznad kolena: Koža iznad kolena često razvija bore i opuštanje tokom vremena. Profhilo Body cilja na ovo područje, težeći poboljšanju teksture kože, hidrataciji i zatezanju radi mlađeg izgleda.
 • Unutrašnje strane butina: Profhilo Body je efikasan u tretiranju kože na unutrašnjim stranama butina. Ovo područje često doživljava gubitak elastičnosti, a tretman radi na revitalizaciji i učvršćivanju kože, doprinoseći podignutijem i toniranijem izgledu.

Fokusiranjem na ove specifične regije, Profhilo Body pruža prilagođeno i sveobuhvatno rešenje osobama koje žele rešiti probleme sa kožom na ovim područjima na efikasan način. Sposobnost tretmana da stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, uz prirodne hidrirajuće efekte, rezultira postepenim i suptilnim poboljšanjem. Kao nehirurška opcija, usklađuje se sa preferencama onih koji traže prirodniji i harmoničniji pristup revitalizaciji kože. Važno je konsultovati se sa stručnjakom za negu kože kako bi se odredio najpogodniji plan tretmana na osnovu individualnih potreba i ciljeva.

Za koga je pogodan za tretman Profhilo Body?

Profhilo Body tretman se ističe kao visoko preporučeno rešenje za osobe u dobi od +/- 30 godina i više koje se suočavaju sa problemima opuštene ili labave kože. Ovaj inovativni tretman nije ograničen prema polu, pružajući prednosti kako ženama, tako i muškarcima koji žele rešiti pitanja elastičnosti kože i obnoviti njen izgled.

 • Starosna granica: Iako je Profhilo Body posebno koristan za osobe starije od 30 godina, važno je naglasiti da je starosna granica približna. Tretman je prilagođen zadovoljenju jedinstvenih potreba pojedinaca koji se suočavaju sa opuštenošću kože, bez obzira na tačne godine.
 • Rešenje za muškarce i žene: Profhilo Body je svestrano rešenje pogodno za osobe svih polova. I žene i muškarci mogu imati koristi od pomlađujućih efekata tretmana, promovišući inkluzivan pristup nezi kože i estetskim poboljšanjima.
 • Kombinacija sa drugim estetskim tretmanima: Jedna od značajnih prednosti Profhilo Body tretmana je njegova kompatibilnost sa različitim estetskim procedurama. Tretman se može lako integrisati u sveobuhvatan plan nege kože i kombinovati sa drugim tretmanima, uključujući, ali ne ograničavajući se na, laserske terapije, PRP (plazma bogata trombocitima) tretmane, radiofrekventno zatezanje kože i još mnogo toga. Ova fleksibilnost omogućava pojedincima da prilagode svoje estetsko putovanje prema vlastitim ciljevima i preferencijama.
 • Holistička obnova kože: Profhilo Body prevazilazi trenutne probleme; pruža holistički pristup obnavljanju kože. Stimulacijom proizvodnje kolagena i elastina, tretman doprinosi poboljšanju teksture kože, hidrataciji i celokupnoj vitalnosti. Ovo ga čini vrednim sastavnim delom sveobuhvatne strategije protiv starenja.
 • Konsultacije za personalizovane planove: Preporučuje se osobama koje razmišljaju o Profhilo Body tretmanu da prođu kroz konsultacije sa stručnjakom za negu kože. Tokom ovog savetovanja, stručnjak može proceniti specifično stanje kože pojedinca, razgovarati o ciljevima i formulisati personalizovani plan tretmana. Ovo osigurava da tretman tačno odgovara potrebama i očekivanjima svakog pojedinca.

Profhilo Body predstavlja svestrano i inkluzivno rešenje za one koji žele rešiti probleme sa opuštenom kožom. Njegova primenljivost u različitim starosnim grupama i polovima, uz kompatibilnost sa različitim estetskim tretmanima, pozicionira ga kao vredan alat u oblasti napredne nege kože i revitalizacije. Naglasak na personalizovanim planovima potvrđuje posvećenost pružanju prilagođenih i efikasnih rezultata za svakog pojedinca.

Ko ne bi smeo da radi tretman?

Ukoliko pacijent ima poznatu alergiju na hijaluronsku kiselinu, bitno je izbegavati tretman. Alergijske reakcije mogu varirati po ozbiljnosti, i ključno je prioritetizovati zdravlje pojedinca i sprečiti eventualne nepoželjne reakcije.

 • Trudnoća i dojenje: Kao mera predostrožnosti, Profhilo Body se ne preporučuje osobama koje su trudne ili doje. Iako se hijaluronska kiselina generalno smatra bezbednom, od suštinske je važnosti opredeliti se za oprez tokom ovih osetljivih perioda kako bi se obezbedilo blagostanje i trudnice i novorođenčeta.
 • Infekcije kože ili promene u tretiranom području: U slučaju postojanja infekcije kože ili drugih primetnih promena na području koje se planira tretirati, preporučljivo je rešiti ove probleme pre nego što se razmotri Profhilo Body tretman. Tretiranje infekcije kože ili rešavanje drugih promena obezbeđuje povoljnije okruženje za proceduru i podržava optimalno zarastanje nakon tretmana.
 • Istorija zdravstvenog stanja pojedinca: Esencijalno je da pojedinci komuniciraju svoju potpunu istoriju zdravlja sa stručnjakom za negu kože koji sprovodi Profhilo Body tretman. Ovo uključuje sve postojeće zdravstvene probleme, trenutnu upotrebu lekova ili prethodne alergijske reakcije na bilo koje supstance. Potpuna transparentnost omogućava zdravstvenom radniku da donese informisane odluke i prilagodi plan tretmana u skladu s tim.
 • Konsultacije sa zdravstvenim radnikom: Pre nego što se upusti u bilo koji estetski postupak, uključujući Profhilo Body, osobe su snažno ohrabrene da prođu kroz temeljne konsultacije sa kvalifikovanim zdravstvenim radnikom. Ove konsultacije služe kao prilika za razgovor o medicinskoj istoriji, procenu specifičnog stanja kože i rešavanje bilo kakvih briga ili pitanja koje pojedinac može imati.

 

Prateći ove smernice, zdravstveni radnici mogu obezbediti da se Profhilo Body tretman sprovodi sigurno i efikasno, uzimajući u obzir jedinstvene zdravstvene okolnosti pojedinca. Ovo naglašava važnost personalizovanog pristupa estetskim tretmanima, s ciljem prioritetizacije blagostanja pacijenta i optimizacije rezultata procedure. 

Kako izgleda procedura Profhilo Body?

Postupak Profhilo Body odlikuje se jednostavnošću i praktičnošću, pružajući prikladan pristup obnavljanju kože. Tretman podrazumeva seriju plitkih injekcija koje se primenjuju tankom iglom, osiguravajući relativno brzo i minimalno neugodno iskustvo. Jedna od značajnih prednosti Profhilo Body tretmana je efikasnost, budući da cela procedura traje kratko, omogućavajući pojedincima da je lako uključe u svoj raspored.

Priprema za proceduru i oporavak nakon nje

Jedan od privlačnih aspekata Profhilo Body je da ne zahteva posebnu pripremu pre tretmana. Za razliku od nekih invazivnijih procedura, nema potrebe za obimnim protokolima pre tretmana, čineći ga pogodnim izborom za one koji traže efikasne rezultate bez potrebe za značajnim prilagođavanjem životnog stila.

Štaviše, odsustvo perioda oporavka je još jedna karakteristika koja povećava privlačnost Profhilo Body za većinu ljudi koji razmatraju ovaj tretman. Nakon procedure, pojedinci mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima, bez potrebe za vremenom odmora ili poremećajima u svakodnevnoj rutini.

Na koji način deluje Profhilo Body? 

Razumevanje mehanizma delovanja ključno je za sagledavanje transformišućih efekata Profhilo Body. Nakon tretmana, dolazi do primetne stimulacije proizvodnje kolagena i elastina, ključnih proteina odgovornih za strukturu kože i elastičnost. Ovaj prirodni podsticaj doprinosi postepenom poboljšanju čvrstoće kože i opšte teksture.

Dodatno, hijaluronska kiselina prisutna u preparatu Profhilo Body igra ključnu ulogu. Hijaluronska kiselina je poznata po svojoj sposobnosti da privlači i zadržava vodu, rezultirajući poboljšanom hidratacijom tretiranog područja. Ova hidratacija, u kombinaciji sa sintezom kolagena i elastina, zajedno dovodi do zatezanja kože i ukupnog poboljšanja kvaliteta tretiranog područja.

Sinergija ovih efekata čini Profhilo Body holističkim rešenjem, adresirajući i strukturalne i hidratantne aspekte kože. Postepena i prirodna transformacija osigurava da su rezultati suptilni, harmonični i prilagođeni jedinstvenim karakteristikama svakog pojedinca.

Zaključno, procedura Profhilo Body nudi jednostavan i efikasan put ka obnavljanju kože, naglašavajući praktičnost, minimalnu nelagodnost i odsustvo perioda oporavka, sve dok pruža primetna i prirodna poboljšanja tretiranog područja.

Zakažite Vaš pregled

  Pozovite 069/692-692