Anti-aging tretmani za podmađivanje šaka sa neodoljivim rezultatima

podmlađivanje šaka podmlađivanje šaka

 

S obzirom da su šake deo tela koji je najviše eksponiran štetnom dejstvu Sunčevog zračenja i drugim spoljašnjim uticajima, često su one prve pogođene vidljivim znacima starenja.

Najupečatljvije promene na šakama su najčešće flekice koje se nazivaju i staračke pege ili Sunčane pege. Kako dolazi do gubitka potkožnog masnog tkiva u toku normlanog procesa starenja, naše šake gube volumen, postaju naborane i opuštene.

Laser Centru Diva I za podmlađivanje šaka našim pacijentima preporučujemo 3 koraka u terapiji:

  • Za tretiranje staračkih pega i drugih diskoloracija na koži šaka, preporučujemo terapiju najnovijim, najefikasnijim SP Dynamis laserom za uklanjanje fleka. Laser određene talasne dužine deluje na kožu i dovodi do značajne redukcije u pojavi svih vrsta pigmentacija na koži šaka. Procedura je potpuno bezbedna, nema nikakvih neželjenih efekata niti perioda oporavka, tako da se nakon procedure možete vratiti svojim uobičajnim aktivnostima. U zavisnosti od proširenosti promena laserski tretman je potrebno ponoviti 2-3 puta, u regularnim intervalima, što određuje lekar na samom pregledu.
  • Za tretiranje opuštene kože i bora, kao i gubitak volumena na koži šaka, preporučujemo tretman hijaluronskim filerima i mezokoktelima. Hijaluronski fileri i mezokokteli predstavljaju odlično rešenje da vaše šake podmladite na potpuno prirodan i neinvazivan način. U Laser Centru Diva I stručnost kadra u kombinaciji sa najkvalitetnijim materijalom sa kojim radimo daje sigurne, bezbedne i dugoročne rezultate.
  • Za prevenciju dalje pojave znakova starenja na koži šaka svim našim pacijentma savetujemo zaštitu od Sunca, sa kremom širokog spektra dejstva, koji treba da predstavlja obavezan deo dnevne rutine svakog pojedinca.
Podmlađivanje šaka se postiže najnovijim hiijaluronskim filerom kojim se nadoknadjuje volumen kože, uspešno tretiraju bore, popravlja kvalitet i omogućava hidratacija  šaka.

Kako mogu da zakažem tretman podmlađivanje šaka?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692