Korekcija Nosa Bez Operacije

Korekcija Nosa Bez Operacije

Neoperativna korekcija nosa traje kratko, bezbolna je i rezultati su fantastični.

Nos ako je pravilno postavljen, normalne veličine i oblika, osim brojnih funkcija koje obavlja (predstavlja početni deo disajnog puta, vlaži i zagreva vazduh, učestvuje u brojnim refleksima i u imunološkoj i neimunološkoj zaštiti) predstavlja i ukras čovečijeg lica.

Asimetričan nos, kao i brojne nepravilnosti na nosu mogu dovesti do estetskog nedostatka i nezadovoljstva kao i do manjka samopouzdanja.

Diva Laser Centru Vam nudimo nehiruško rešenje!

Kako izgleda neoperativna korekcija nosa?

Nakon pregleda i analize lica i nosa, nanosi se lokalna anestezija u obliku kreme. Kada anestezija deluje, fileri se injektuju od strane doktora potpuno bezbolno. Sa filerima se može korigovati estetski izgled nosa – udubljenja, brazde, izbočenja ili podizanje vrha nosa.

Kada su u pitanju funkcionalni problemi npr. otežano disanje, potrebno je hirurško lečenje jer se filerima taj problem ne može lečiti .

Koliko traje procedura i da li je bolna?

Procedura je potpuno bezbolna, jer se radi uz lokalnu anesteziju i traje između 10-20 minuta.

Da li postoje nuspojave?

Nuspojave su vrlo retke. Posle aplikacije moguće je blago crvenilo, ili blagi otok koji nestaju za samo nekoliko dana.

Koje su prednosti ove procedure?

Ova procedura traje kratko, bezbolna je i rezultati su fantastični. Neposredno nakon intervencije možete nastaviti svoje aktivnosti. Idealna je za sve one koji žele lepši nos, a nisu spremni za klasičnu operaciju ili ne mogu sebi da priušte vreme potrebno za oporavak posle operacije koji može da traje i do nekoliko nedelja i meseci .

Koliko traju rezultati neoperativne korekcije nosa?

Rezultati nakon intervencije traju do 2 godine, i prava su alternativa klasičnoj hirurškoj intervenciji .

Nakon ovog perioda intervencija se može ponoviti jer izgled nosa koji budete dobili ovom metodom ćete, sigurni smo, želeti da zadržite ceo život!

Kako mogu da zakažem neoperativnu korekciju nosa?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne