Hemijski TCA Piling za Lice

Antioksidativni piling lica je postupak baziran na metodi TCA pilinga. TCA je jedan od najpopularnijih tretmana ove vrste, zato što se radi o netoksičnoj hemikaliji koja dovodi do toga da se gornji sloj ćelija lica isuši i skine sa kože.

Antioksidativnim piling je procedura koja je vrlo komforna za pacijenta, potpuno je bezbolna i namenjena je svim tipovima kože, a rezultati se vide odmah. Ovom procedurom se stimulišu ćelije derma i fibroblasti bez oštećenja površine kože.

TCA piling

Kome se preporučuje TCA  piling?

Osobama sa opuštenom kožom lica, vrata i dekoltea, borama i finim linijama na licu. Takođe, onima koji imaju dehidriranu i kožu bez sjaja, proširene pore, različite vrste ožiljaka i strije. Antioksidativni piling se može primenjivati kao tretman za negu i prevenciju starenja kože kod mladih pacijenata.

Da li se TCA piling može raditi leti?

Da! Velika prednost u odnosu na ostale pilinge je da se može bezbedno raditi tokom cele godine, pa i leti.

Koliko tretmana je potrebno da bi se postigao željeni efekat?

Broj tretmana zavisi od indikacije za koju se piling primenjuje. U najvećem broju slučajeva dovoljna je jedna serija koja podrazumeva 3-4 tretmana u razmacima od po nedelju dana između svakog tretmana.

Koliko traje efekat?

Efekat traje od 4-8 meseci nakon čega se serija može ponoviti.

Kako izgleda procedura?

Na čistu i suvu kožu regije koja se tretira nanosi se piling nežnom masažom dok se u potpunosti ne apsorbuje u kožu. Nakon ovoga se na tretiranu regiju nanosi specijalna hidrantna i hranljiva krema.

Kako mogu da zakažem termin?

U Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]valasercentar.com

    Laser Centar Diva

    Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
    Prote Mateje 9, kod Slavije