Hemijski TCA Piling za Lice

Hemijski TCA Piling za Lice

Antioksidativni piling lica je postupak baziran na metodi TCA pilinga. TCA je jedan od najpopularnijih tretmana ove vrste, zato što se radi o netoksičnoj hemikaliji koja dovodi do toga da se gornji sloj ćelija lica isuši i skine sa kože.

Antioksidativnim piling je procedura koja je vrlo komforna za pacijenta, potpuno je bezbolna i namenjena je svim tipovima kože, a rezultati se vide odmah. Ovom procedurom se stimulišu ćelije derma i fibroblasti bez oštećenja površine kože.

Kome se preporučuje ova vrsta pilinga?

Osobama sa opuštenom kožom lica, vrata i dekoltea, borama i finim linijama na licu. Takođe, onima koji imaju dehidriranu i kožu bez sjaja, proširene pore, različite vrste ožiljaka i strije. Antioksidativni piling se može primenjivati kao tretman za negu i prevenciju starenja kože kod mladih pacijenata.

Da li se ovaj piling može raditi leti?

Da! Velika prednost u odnosu na ostale pilinge je da se može bezbedno raditi tokom cele godine, pa i leti.

Koliko tretmana je potrebno da bi se postigao željeni efekat?

Broj tretmana zavisi od indikacije za koju se piling primenjuje. U najvećem broju slučajeva dovoljna je jedna serija koja podrazumeva 3-4 tretmana u razmacima od po nedelju dana između svakog tretmana.

Koliko traje efekat?

Efekat traje od 4-8 meseci nakon čega se serija može ponoviti.

Kako izgleda procedura?

Na čistu i suvu kožu regije koja se tretira nanosi se piling nežnom masažom dok se u potpunosti ne apsorbuje u kožu. Nakon ovoga se na tretiranu regiju nanosi specijalna hidrantna i hranljiva krema.

Cena

Cena medicinskog antioksidativnog pilinga od 50 do 80€.

Svi tretmani | Tretmani laserom | Anti-aging | Korekcije

Kako mogu da zakažem termin?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne