Lečenje strija tj. uklanjanje strija laserom

Strije se mogu pojaviti na bilo kom delu tela, gde je došlo do istezanja kože, a često se javljaju kao posledica povećanja telesne mase. Najčešće se javljaju u regijama gde se skladište masne naslage, na stomaku, grudima, nadlakticama, butinama i zadnjici. Strije, same po sebi ne predstavljaju nikakvu opasnost po zdravlje, već estetski problem.
Naša koža se sastoji od 3 sloja: epiderm (površni sloj), derm (srednji sloj), hipoderm ( potkožni sloj). Strije se javljaju u dermu, sloju koji pomaže koži da održi oblik. Kontinuirano istezanje derma smanjuje elastičnost kože, što dovodi do stvaranja strija. Podložni strijama su svi oni koji menjaju telesnu masu kratkom vremenskom periodu, kao što su trudnice, adolescenti, ali i sportisti, naročito bodibilderi koji naporno vežbaju.

Uspešno tretiranje strija, oduvek je bio težak zadatak. Tek nastale strije, su crvenkasto roze boje, blago uzdignute površine. Nakon nekog vremena, one se izdužuju, dobijaju tamno ljubičastu boju, a posle dužeg vremena prelaze u belu boju i izjednačavaju se sa nivoom kože. Najnovija preporuka za lečenje strija obuhvata laserske tretmane, plazmu i mezoterapiju.

Mi se možemo pohvaliti najnovijim dokazanim procedurama za postizanje najboljih rezultata. Bez obzira na starost i veličinu Vaših strija, naši stručnjaci iz ove oblasti mogu značajno pomoći u rešavanju ovog problema sa spektrom različitih FDA odobrenih tretmana koje nudimo.

Koja je razlika između novih i starih strija?

Strije možemo podeliti u 2 grupe: crvene (nove) i bele (zrele).

Nove strije imaju rozikastu boju i mogu da izazovu osećaj svraba. Koža oko strije takođe može izgledati istanjeno. Postepeno, strije prelaze u ljubičastu boju.

Da li se strije mogu u potpunosti ukloniti?

Strije se mogu značajno redukovati kombinacijom lasera, plazme i mezoterapije.

Kombinacijom ovih procedura preko različitih mehanizama delovanja na smanjenje strija, dobijaju se superiorni, dugoročni efekti.

Sa obzirom na veliko iskustvo stručnog tima Diva Laser Centra I, rezultati su zagarantovani.

Koliko tretmana treba da uradim da bi postigao/la odgovarajuće efekte?

Kombinacijom tretmana koje nudimo u našem centru postižu se najbolji rezultati. Značajna redukcija strija je moguća već posle 3 kombinovana tretmana.

Kako mogu da zakažem tretman?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected]

    Laser Centar Diva

    Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
    Prote Mateje 9, kod Slavije