Lasersko Uklanjanje Ožiljaka

Lasersko uklanjanje ožiljaka za blistaviju i lepšu kožu!

Ukoliko ožiljci od akni, ili duge vrste ožiljaka dovode do emocionalnih problema ili manjka samopouzdanja, lasersko uklanjanje ožiljaka predstavlja idealno rešenje za Vas! Tretman je neinvazivan, bezbolan i maksimalno efikasan u trajnom uklanjanju svih vrsta ožiljaka.

Lasersko uklanjanje ožiljaka se u Diva Laser Centru radi se uz pomoć frakcionisane laserske tehnologije, revolucionarne metode koja daje superiorne rezultate u odnosu na sve do sada poznate tehnike, kako za uklanjanje ožiljaka tako i za mnoge druge indikacije.

Kako se uz pomoć frakcionisanog lasera uklanjaju ožiljci?

Frakcionisana laserska svetlost stvara mikrokolone koagulisanog tkiva koji se proteže duboko u potkožnom tkivu bez ozlede površine kože.

Ovim se pokreće proces zarastanja rana kojim se neorganizovano ožiljno tkivo zamenjuje novim zdravim tkivom, u velikoj meri smanjujući veličinu ožiljka.

Kontaktno hlađenje za vreme trajanja tretmana omogućava maksimalnu udobnost i komfor za pacijenta.

Brojne kliničke studije su potvrdile efikasnost frakionisane laserske tehnologije i dugoročnost rezultata.

Šta da očekujem?

Lasersko uklanjanje ožiljaka je svakako najbolja opcija za uklanjanje svih vrsta ožiljaka. Većina ljudi oseća samo minimalnu nelagodnost za vreme trajanja tretmana koji traje najčešće ne više od 30-ak minuta u zavisnosti od veličine regije koja se tretira.

Perioda oporavka nema, možete se odmah vratiti svojim uobičajnim aktivnostima. Neželjeni efekti su blagi: mogu se javiti blago crvenilo ili otok koji se povlače za samo nekoliko dana. Frakcionisani laser se može korisititi za sve tipove kože – od onih najsvetlijih do veoma tamne kože. Značajno poboljšanje se vidi već nakon prvog tretmana ali je za postizanje maksimalnih i dugoročnih rezultata potrebno proceduru ponoviti najmanje 3 puta što zavisi od osobina samog ožiljaka kao i individualnih karakteristika kože.

Cena

Lasersko uklanjanje ožiljaka se kreće od 20 do 90€.

Svi tretmani | Tretmani laserom | Anti-aging | Korekcije

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne