POPUNJAVANJE USANA HIJALURONSKIM FILERIMA

Na tržištu postoji više dostupnih filera, ali samo retki su FDA (Food and Drug Administration) odobreni. U našem laser centru koristimo samo FDA testirane filere, koji su bezbedni i efikasni, da bismo svojim klijentima obezbedili najbolje moguće rezultate. Fileri se nanose od strane iskusnih lekara, koji su dobijali međunarodne nagrade u ovoj oblasti, čime se postiže najprirodniji izgled usana.

Kako popunjavanje usana hijaluronom funkcioniše?

Lekar ubrizgava malu količinu materijala direktno u usne i njene ivice, čime se povećava njihov volumen.

Šta je hijaluron?

Hijaluron se normalno nalazi u našem telu. Visoke koncentracije se nalaze u vezivnom tkivu, hrskavici, oko očiju i u koži. Starenjem, opada koncentracija hijalurona, pa ju je potrebno nadoknaditi.

Koje rezultate mogu da očekujem?

Fileri naglašavaju ivice usana i povećavaju im volumen. Može se postići promena oblika ukoliko je potrebno. Usne postaju iskonturisane, punije i daju neodoljiv izgled čitavom licu.

Najčešća pitanja

Kako izgleda procedura popunjavanje usana hijaluronom?

Tretman traje oko pola sata. Prvo se nanosi lokalni anestetik u vidu kreme, jer je ova regija vrlo osetljiva. Nakon 20 minuta, izvodi se tretman.

Koliko dugo traje efekat?

Efekat traje od 12-18 meseci. Hijaluronska kiselina se vremenom apsorbuje, tako da će usne vremenom poprimiti svoj raniji izgled.

Da li će moje usne izgledati prirodno nakon tretmana?

Filere prevashodno koristimo za suptilne promene i poboljšanje kvaliteta usana. Fileri ne služe tome, da potpuno izmene vaš izgled, već je cilj da se nadoknadi izgubljeni volumen i postigne jedrina usana.

Najsavremenijim načinom rada, koji praktikujemo u našem laser centru, postiže se efekat punijih usana. Mi verujemo da je „manje više“, zato pravimo suptilne razlike u izgledu vaših usana, dajući im potpuno prirodan izgled.

Koliki je period oporavka?

Sa individualnim odstupanjima, oporavak traje oko 24h.

Da li je tretman bolan?

Možete osetiti samo minimalnu neprijatnost prilikom uvođenja filera.

Da li je procedura bezbedna?

Postoji više različitih filera na tržištu, dok su samo malobrojni FDA odobreni. U našem laser centru koristimo isključivo materijale koji su FDA odobreni, da bismo osigurali da naši pacijenti dobiju najbolje moguće rezultate, koristeći najbezbednije filere na tržištu. Takođe, naši veoma iskusni lekari posećuju sve najprestižnije kongrese i obuke, kako bi uvek bili u korak sa najsavremenijim tehnikama i materijalima.

Kako mogu da zakažem tretman za popunjavanje usana hijaluronom?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692