Healthy Aging Package

Healthy Aging Package

Samo u Laser Centru Diva izdvajamo Healthy aging package kako bismo Vaše lice na potpuno zdrav i prirodan način doveli do savršenstva!

Healthy aging package predstavlja nešto sasvim NOVO u oblasti estetske medicine, a kombinuje pozitivne učinke različitih healthy-aging procedura. Na ovaj način se preko različitih mehanizama delovanja dobija najbolji efekat.

Jedni smo od onih koji smatraju da se ceo život uči, a takav stav je doprineo da se svakodnevno, što kroz najaktuelnije naučne časopise iz oblasti estetske i laserske medicine, što pretraživanjem najboljih medicinskih web stranica svakodnevno informišemo i širimo znanje iz ove oblasti.

Ranije mišljenje da estetske probleme treba rešavati pojedinačnom terapijom je odbačeno, a danas se zna da je kombinovana terapiju ključ uspeha za mnogo indikacija.

Healthy aging package: 2×PRP (1 na početku jedan na kraju meseca) + 3×mezoterapija (između na po nedelju dana)

2xCellular matrix (1 na početku jedan na kraju meseca) + 3xmezoterapija (između na po nedelju dana)

3x5D Combo laserski tretman + 3xPRP (na 4-6 nedelja)

Za samo mesec dana vaša koža će Vam biti zahvalna ceo život!

Uverite se zašto je kod nas 1+1 uvek bio 3!

Cena

Healthy aging package se kreće od 420€.

Svi tretmani | Tretmani laserom | Anti-aging | Korekcije

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne