Kako izgleda Hair filer procedura?

Nakon detaljnog pregleda kod doktora i razgovora tokom kog se utvrđuje istorija bolesti pacijenta, kao i njihova očekivanja,na kožu poglavine se aplikuje lokalna anestezija u vidu spreja. Kada anestezija počne da deluje, filer se injektuju u kožu poglavine. Sama procedura traje oko 15 minuta, a nakon toga se možete normalno vratiti uobičajenim aktivnostima već istog dana. Preporučljivo je nakon tretmana ne prati kosu jedan do dva dana kako bi se aktivni sastojci što duže zadržali na vlasištu i što bolje delovali. Nakon tog perioda, moći ćete vrlo brzo da uočite pozitivne promene i efekte.

Koji su efekti Hair filer terapije?

Terapijom se postiže obnavljanje folikula dlake i ojačavanje korena, uz postizanje rasta kose. Vlasište se hidrira i hrani, a gubitak kose se smanjuje. Kosa postaje sjajna, glatka, povećanog volumena.

Kako mogu da zakažem Hair filer tretman?

U Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena. Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.
Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3 i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692