Hijaluronska kiselina, svojom osobinom snaznog privlačenja i vezivanja vode, deluje na povećanje volumena i jedrine lica, dok faktori rasta pospešuju regeneraciju i revitalizaciju iznutra.

Kombinacijom PRP-a i hijalurona postize se dugoročniji efekat.

Indikacije za primenu Cellular matrixa su : podmlađivanje i zatezanje koze lica, vrata, dekoltea i ruku, smanjenje oziljaka od akni, smanjenje bora, uklanjanje raznih nepravilnosti na kozi, smanjenje tamnih kolutova oko očiju i umornog izgleda lica.

Nema dugorocnih nezeljenih efekata. Nakon procedure se mogu javiti blagi otok i crvenilo koji se povlače kroz nekoliko dana.

Procedura se izvodi tako što se uzima mali uzorak krvi pacijenta, potom se ta krv centrifugira, nakon čega se izdvajaju faktori rasta, trombociti, matične ćelije. Dobijeni serum se meša sa visokokoncentrovanom i viskoznom hijaluronskom kiselinom, što zapravo čini Cellular matrix.

Za najbolje rezultate potrebno je uraditi 3 tretmana u razmacima od mesec dana izmedju tretmana. Rezultat traje i do dve godine.

Efekat Cellular matrixa vidljiv je u prvim danima nakon tretmana. Postepeno oslobađanje faktora rasta i prirodna regeneracija tkiva dovodi do popravljanja celokupnog izgleda u periodu od 2 nedelje nakon tretmana.

Zakažite Vaš pregled

    Pozovite 069/692-692