Laserski Lifting

Laserski lifting je dostupan samo u Laser Centru Diva I, najnoviji 4D i 5D Combo laserski tretman  je napravio revolucionarni skok u podmlađivanju i estetskoj medicini uopšte.

Njegova fascinantna efikasnost je potvrđena u brojnim naučnim časopisima, a koristi se u najeminentnijim svetskim klinikama kao omiljena procedura brojnih poznatih ličnosti sa crvenog tepiha.

Laser deluje tako što podmlađuje kožu, a istovremeno poboljšava ten i teksturu kože, smanjuje brojne nejednakosti i nepravilnosti na koži, čineći je sjajnom, mekanom, glatkom i podmlađenom, uz minimalan period oporavka.

4D i 5D Combo lifting procedure su najefikasnija metoda za podmlađivanje sa boljim i dugoročnijim rezultatima.

Efekat se postiže uz pomoć laserskog snopa određene talasne dužine, koji prolazi kroz kožu neoštećujući je. U potkožnom tkivu se stimuliše sinteza kolagena i elastina- glavnih proteina koji našoj koži daju elastičnost i potporu.

To je revolucionarna metoda laserskog podmlađivanja sa dugoročnim i sigurnim rezultatima!

Indikacije

 • Fine linije i bore na licu ili telu
 • Opuštena koža
 • Proširene pore
 • Neujednačen ten i tekstura kože
 • Smanjen volumen kože
 • Smanjen volumen usana

Prednosti podmlađivanja 4D Combo laserskim tretmanom

 • Sinteza kolagena i elastina
 • Medicinki laser odobren od strane FDA
 • Podmlađivanje svih regija lica
 • Zatezanje opuštene kože
 • Minimalan period oporavka
 • Bezbedna procedura za sve tipove kože

Kako laser podmađuje kožu?

4D combo laser objedinjuje pozitivna dejsta hiruških lasera koji regenerišu epiderm, sa termičkim efektima ND YAG lasera koji zateže kožu, tako što vrši sintezu kolagenih i elastičnih vlakana.

Uz pomoć 4 različite talasne dužine laserskog pulsa, dobija se jedinstveni efekat podmlađivanja, time što se deluje na sve slojeve kože istovremeno. Ako se tome doda i prelaz preko bukalne sluzokože, dobija se 5D lifting efekat, koji će vaše lice učiniti neodoljivim.

Lasersko podmlađivanje je potpuno prirodan način da vašoj koži povratite mladalački sjaj i blistavost.

Koliko tretmana je potrebno uraditi, kako bi laserski lifting imao efekta?

U zavisnosti od individualnih osobina kože, preporučljivo je uraditi oko 3 tretmana sa razmacima od 4-6 nedelja.

Na konsultaciji sa lekarom u Diva Laser Centru I dobijate detaljnu preporuku o broju tretmana, koji će vašem licu najviše prijati.

Najčešća pitanja

Kada da očekujem prve rezultate?

Većina pacijenata u Diva Laser Centru I značajne rezultate vidi već nakon 2 tretmana, ali je za postizanje maksimalnog efekta najčešće potrebno proceduru ponoviti 3 puta.

Koliko traje tretman na 4D Combo Laseru?

Tretman traje od 30-40 minuta, a tačno vreme trajanja tretmana zavisi od veličine tretirane regije.

Da li je procedura  bolna?

Lasersko podmlađivanje u Diva Laser Centru I je potpuno bezbolno. Sistem hlađenja u toku same procedure omogućava našim pacijentima maksimalnu udobnost.

Tokom procedure se može osetiti samo blago peckanje.

Da li postoje neki neželjeni efekti nakon tretmana?

S obzirom da se radi o medicinskom laseru, bezbednost je na najvišem mogućem nivou i nema nikakvih neželjenih efekata. Nakon tretmana može izostati blago crvenilo ili otok koji se povlače nakon 24-48 sati, a možete se odmah vratiti svojim uobičajnim aktivnostima. U dogovoru sa lekarom biće vam savetovana krema za zaštitu od Sunca u letnjim mesecima, koju treba mazati po zadatom protokolu.

Ko su idealni kandidati za podmalađivanje na 4D Combo Laseru?

Sve osobe koje imaju fine linije ili bore na licu, površne ožiljke ili druge nepravilnosti na koži, opuštenu kožu, proširene pore, grubu i hrapavu kožu lica.

Svi tipovi kože i sve regije na licu se mogu bezbedno i efikasno tretirati na 4D COMBO laseru.

Da li lasersko podmalađivanje može da se kombinuje sa drugim anti-ageing procedurama?

Apsolutno! U Diva Laser Centru I svim našim pacijentima nakon konsultacije, lekar sa velikim iskustvoim iz laserske i estetske medicine, daje preporuku o terapiji koja bi njegovoj koži najviše prijala ili kombinaciju procedura radi postizanja maksimalnog efekta. Lasersko podmlađivanje se u Laser Centru Diva može sa velikim uspehom kombinovati sa filerima, plazmom, mezonitima ili mezoterapijom.

Kako mogu da zakažem tretman?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati sa 4D 5D combo laserom radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju u našoj specijalističkoj ordinaciji Diva Novi Beograd ili Diva Slavija  svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3  i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]asercentar.com

  Laser Centar Diva

  Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
  Prote Mateje 9, kod Slavije