Klinika Diva tri decenije brine o Vama

Naša klinika Diva već 30 godina uspešno se bavi dermatologijom na najvišem nivou, minimalno invazivnim procedurama iz oblasti estetske i anti-aging medicine i laserskom medicinom u čemu smo pioniri na ovim prostorima.
Možemo se pohvaliti velikim brojem stručnjaka koji su se primarno obučavali u našem edukacionom centru, koji sada samostalno imaju svoje ordinacije. Srećni smo i ponosni zbog podeljenog znanja i iskustva koje im je pružila naša višedecenijska praksa.
U našoj ordinaciji pacijentima su dostupne kako najmodernije anti-aging procedure u cilju podmlađivanja, tako i dermatohirurške procedure kojima se na elegantan i komforan način mogu ukloniti različite promene na koži bez ikakvog oporavka i ožiljaka.
Naša specijalna klinika za dermatologiju poseduje 10 dermatoloških lasera najnovije generacije kojima rukuju lekari obučeni u najeminentnijim centrima u zemlji i inostranstvu.

klinika Diva

Ponosni smo što su naši pacijenti gosti iz celog sveta koji svojim pozitivnim iskustvom šire mrežu zadovoljnih pacijenata i što nam je takva vrsta reklame zaštitni znak svih ovih godina.

Svake godine proširujemo svoju delatnost i uvodimo inovacije u radu po uzoru na svetske medicinske centre istovremeno održavajući balans između trenutnih trendova i osnovnih estetskih principa imajući na umu zdravlje naših pacijenata koje nam je uvek prioritet.