Klijenti o nama

Anastasia Mandić
Glumica

"Moj izbor uvek je “Diva laser centar”, zbog profesionalnog odnosa i stručnjaka koji rade u klinici. Dermatološki tim predvođen Dr spec Suncicom Živković , uvek nađe rešenje za moju kožu i bez ikakvih ožiljaka mi ukloni keratoze na mom licu, tako da ne strahujem hoće li biti vidljivi. Moja preporuka i neizmerno poverenje!"

Ana Maljević
Glumica

4D Combo laser daje odlične rezultate. Zadovoljna sam kako sada izgleda moje lice i značajno su mi se smanjile proširene pore i ožiljci. Veran sam klijent Laser Centra Diva dugi niz godina.

Bojana Jovanovski
Teniserka

Kad god sam u Beogradu, obavezno posetim Laser Centar Diva. Tretman na 4D COMBO laseru koji ja radim stvarno je savršen. Nema perioda oporavka što mi je zbog poslovnih obaveza veoma bitno. Tople preporuke svima koji žele na efikasan, brz i siguran način da se reše fleka, ožiljaka i kapilara.

Brankica Mihajlović
Odbojkašica

Stručnost i ljubaznost tima Laser Centra Diva kupile su me već sa prvim dolaskom! Laserski tretmani za akne daju stvarno odlične rezultate, a uz to je sam tretman komforan i bezbolan.

Jovana Milovanović
Vaterpolistkinja

Kao tinejdžerka imala sam problem sa aknama koje su ostavile ožiljke na mom licu. Preko preporuke, odlučila sam se za Laser Centar Diva i njihove tretmane. Brzo su bili vidljivi rezultati, moje lice sada izgleda sjajnije, a ožiljci su jedva primetni. Ukoliko imate sličan problem, u sigurnim ste rukama stručnjaka i najsavremenijih lasera .

Milica Dabović
Košarkašica

Oaza za lice i telo u srcu Beograda! Svaka reč je suvišna, posetite ih na novoj lokaciji u Prote Mateje 9, i ulepšajte sebi dan!

Aleksandra Bučevac
Menadžerka

Kad god imam vremena da dođem iz Podgorice, „skoknem“ do mojih „Diva“ da osvežim malo lice. Do sada sam radila mezoterapiju i PRP koje su mi doktorke savetovale za moje godine, i ten mi je od tada lepši, zdraviji, blistaviji. Od skoro sam počela da koristim i njihovu kremu- oduševljena sam!

Slobodan Stefanović
Glumac

U životu je važno kome poklanjate poverenje, pogotovo ako imate medicinski ili estetski problem. Pored vrhunske profesionalnosti, topla ljudska reč i osmeh koji uliva poverenje su ponekad od presudnog značaja. Drago mi je što sam upoznao sjajnu Natašu Zmbov iz Diva centra za lasersku dermatologiju, i uverio se da dugogodišnji problemi mogu nestati u trenu.

Katarina Kaja Ostojić
Pevačica

Brigu o svom licu prepustila sam dr Anji Zmbov koja je maksimalno posvećena i uliva mi poverenje. Njoj apsolutno verujem!!! Kad god sam u Beogradu obiđem "moje Dive" na Slaviji i Novom Beogradu koje me uvek dočekaju nasmejane i pozitivne. Oni imaju najsavemenije lasere i po tome su nadaleko poznati.