Cellular matrix – Podmlađivanje kože – Svetski hit u Laser Centru Diva I

Cellular matrix je jedinstveni tretman za podmlađivanje kože koji kombinuje krvnu plazmu sa hijaluronskom kiselinom. Ovom kombinacijom dobija se efekat intenzivne hidratacije kože, uz povećanje volumena kože i izražen efekat podmlađivanja.

Indikacije

 • Bore i fine linije na licu
 • Ožiljci od akni
 • Druge vrste ožiljaka i nepravilnosti na koži lica
 • Podočnjaci i izraženi tamni kolutovi oko očiju
 • Opuštena koža lica
 • Podmlađivanje vrata, dekoltea i šaka

Koje su prednosti ove metode?

 • Izražena hidratacija i regeneracija kože
 • 100% prirodan tretman
 • Dugoročni rezultati
 • Nema nikakvih neželjenih efekata

Koji su efekti Cellular Matrix-a?

Plazma tretman predstavlja centrifugat plazme obogaćene trombocitima, faktorima rasta i matičnim ćelijama. Injektovanjem ovih supstanci koža se intenzivno regeneriše i popravlja se njen tonus. Istovremeno se stimuliše endogena sinteza kolagena i elastina što dodatno popunjava ožiljke, smanjuje brojne nepravilnosti na koži lica, deluje antiinflamatorno i antioksidativno. Sa druge strane, hijaluronska kiselina kao prirodan sastojak kože, koži povećava volumen i čini je blistavom, sjajnom i glatkom.

Procedura je potpuno bezbedna i nema nikakvih neželjenih efekata.

Kako se izvodi procedura?

Procedura se u Diva Laser Centru I izvodi pod lokalnom anestezijom i traje oko 45 minuta. Nakon vađenja malog uzorka krvi od pacijenta, ta krv se centrifugira kako bi se faktori rasta, trombociti i matične ćelije izdvojili. Zatim se plazma meša sa hijaluronskom kiselinom i dobija se jedinstveni Cellular Matrix koji se aplikuje na željenu regiju. Procedura je potpuno bezbolna, a odmah nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Najčešća pitanja

Koliko je tretmana potrebno ?

Broj tretmana se određuje u zavisnosti od indikacije za koju se Cellular Matrix primenjuje. Za većinu indikacija tretman je potrebno ponoviti 3 puta u razmacima od po mesec dana.

Koji su neželjeni efekti Cellular Matrix-a?

Diva Laser Centru  I nema nikakvih neželjenih efekata nakon primene Cellular Matrix-a. Visoka stručnost kadra uz materijal najvišeg kvaliteta garantuju apsolutnu bezbednost. Nakon same procedure može izostati blago crvenilo ili otok koji se u potpunosti povlače kroz samo nekoliko dana.

Kada se vidi efekat?

Prvi efekti u smislu povećane hidratacije i volumena kože se vide neposredno nakon tretmana. Postepeno oslobađanje faktora rasta u narednom periodu dovodi do pojačanja efekta tretmana. Koža je blistava, sjajna i glatka. Zapaža se izraženi efekat podmlađivanja i smanjuju se brojne nepravilnosti na licu.

Kako mogu da zakažem tretman?

Laser Centru Diva I, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

  Laser Centar Diva

  Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
  Prote Mateje 9, kod Slavije