Diva na novoj lokaciji – Novi Beograd

Diva na Novom Beogradu

 

Od sada nas možete posetiti i na novoj lokaciji na Novom Beogradu, u ulici Vladimira Popovića 52. Diva dermatološka klinika je osnovana pre više od dve i po decenije i prva je na ovim prostorima počela sa primenom anti-aging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu. U to vreme nisu postojale reklame na televiziji, novinama i digitalnim medijima, pa smo klijente sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata. Mnogi od njih su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi sertifikovani antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo veoma ponosni. DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima. Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice.

Brojna usavršavanja u zemlji i inostranstvu, kongresi i seminari iz ove oblasti, i primena najnovijih svetskih procedura, doveli su do toga da DIVA postane referentna ustanova za mnoge antiaging tretmane i druge usluge koji se u njoj, na bezbedan i bezbolan način, obavljaju.

 

prp i mezoterapija kose
lecenje problematicne koze
dermoskopija
uklanjanje mladeza
Dr Nataša Zmbov sa ćerkama Anjom i Deom

Društvene mreže

Zakažite konsultacije

Diva u medijima

Laser cerntar Diva je veoma često zastupljen u medijima, što jos jednom potvrđuje kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg tima.

Više...