Kako dostojanstveno stariti

Predstavljamo Vam gostovanje vlasnice naše klinike Diva gospođe Nataše Zmbov u emisiji Dobro jutro Srbijo, na Tv Happy.
Možete saznati sve što Vas interesuje o lepoti, negi tela i lica, održavanju mladosti, kao i upotrebi estetskih zahvata.

Nataša Zmbov na Happy TV

Gospođa Nataša Zmbow, vlasnica Diva Laser Centra, je bila gost na Happy TV.  U toku emisije je vođen razgovor na temu ,,Mladost ne može da se vrati, ali mogu da se ublaže znaci starenja”.

Nataša Zmbow – Novo Jutro

Predstavljamo Vam gostovanje vlasnice i osnivača Diva Laser Centra, Nataša Zmbow, u emisiji Novo Jutro na RTV Pink.

U Laser Centru Diva I, sve tretmane možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE, a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

Zakažite svoj termin u našoj specijalističkoj ordinaciji na Novom Beogradu ili Slaviji svakog radnog dana u okviru radnog vremena pozivom na brojeve +381 11 66 04 55 3 i +381 11 24 44 676 ili slanjem email-a na našu zvaničnu e-mail adresu [email protected]

Nataša Tomašević gost u emisiji 150 minuta

Nataša Tomašević, vlasnica Diva Laser Centra, gostovala je u emisiji 150 minuta na TV prva. Sa gledaocima je podelila na koji način je pandemia promenila način poslovanja dermatološke ordinacije i kako se izborila tokom najtežeg perioda. Celu vest pročitajte na sledećem linku, a segment emisije možete pogledati na videu: