NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

LAKO I BEZBOLNO UKLONITE MASNE NASLAGE I PREOBLIKUJTE SVOJE TELO BEZ HIRURŠKIH INTERVENCIJA I DUGOG PERIODA OPORAVKA.

Laserska lipoliza, popularno nazivana Laser Lipo tretman je neinvazivna procedura za otklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa različitih delova tela, a predstavlja revolucionarni skok u remodelovanju i zatezanju kože!

Masne naslage, koje su rezistentne na dijete i treninge se uspešno redukuju bez neželjenih efekata, što je ogromna prednost u odnosu na tradicionalnu liposukciju.
Procedura se radi na ND Yag laseru uz upotrebu novog pulsnog režima Piano Mode, koji je posebno dizajniran da omogući prodiranje toplotne energije u derm (potkožno tkivo) bez ozlede površinskog sloja kože.

Na koji način laser deluje?
Toplotna energija, koja prodire u kožu, menja metabolizam u ćelijama kože i dovodi do biološkog odgovora ćelije- neokolageneze, procesa u kome se sintetiše novi kolagen, kao i do homogenog zagrevanja derma, u kome su skladištene masne ćelije.
S toga, procedura ima dvojaki efekat - istovremeno smanjuje masne naslage i zateže kožu.
Prednosti ovog pulsnog režima su brojne, a najznačajnije su da nema opasnosti od pregrejavanja dubljih struktura, apsorpcija energije u epidermis je neznatna te ne dolazi do oštećenja, kao i to da se dubina prodiranja toplotnog talasa može kontrolisati i prilagođavati.
Klinička efikasnost i bezbednost ovog novog pulsnog režima je objavljena u eminentnom naučnom časopisu Journal of the Laser and Health Academy.

Da li sam ja kandidat za lasersku lipolizu?
Ukoliko ste odrasla osoba, generalno dobrog opšteg zdravlja, a imate estetske nedostatke u vidu masnih naslaga koje su rezistentne na treninge i dijete Vi ste idealan kandidat za ovu proceduru.

Kako izgleda, koliko traje tretman i koliko tretmana je potrebno uraditi?
Naš tim, posle pažljivo uzete anamneze i antropometrijskog ispitivanja, daje stručnu preporuku o regijama koje je potrebno tretirati, predlaže eventualnu kombinaciju sa drugim tretmanima za lečenje gojaznosti (koje radimo u našem laser centru) radi postizanja sinergističkog efekta, kao i procenu očekivanog ishoda.
Tretman je potpuno komforan i bezbolan!
U pitanju je neinvazivna procedura sa minimalnim vremenom oporavka a ono što je najbitnije NEMA neželjenih efekata niti bilo kakvih komplikacija.
U zavisnosti od tretirane regije traje od 15min - 1h.
Preporučljivo je uraditi 3 tretmana u razmacima od po mesec dana.

Da li treba da se pripremim za tretman?

NE! Za razliku od tradicionalne liposukcije, kod koje sa obzirom da se radi o hiruškoj proceduri, pacijent ima brojne protokole kroz koje mora da prođe pre intervencije, laserska lipoliza je procedura koju možete istog dana zakazati, uraditi i vratiti se svojim uobičajnim aktivnostima.

Šta mogu da očekujem od ove intervencije?                


- Znatno smanjenje masnih naslaga tretirane regije

- Poboljšanje kvaliteta kože

- Povećanu elastičnost kože

- Smanjenje obima

- Zdraviji i lepši izgled

Sve vaše brige prepustite nama!
Na Vama je samo da zakažete svoju besplatnu konsultaciju i prepustite se našem stručnim timu koji će sa maksimalnim profesionalizmom, stečenim medicinskim znanjem i iskustvom uraditi sve da i Vi izadjete sa širokim osmehom iz našeg centra!

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru