NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

EFIKASNA MEDICINSKA METODA

Ultrazvučna lipoliza je medicinska metoda kojom se bez hirurške intervencije razlažu i odstranjuju masti iz potkožnog masnog tkiva. Masti – trigliceridi se u ćelijama potkožnog masnog tkiva specifičnom frekvencom ultrazvučnih talasa prevode u monogliceride što uz istovremeno povećanje propustljivosti membrane masnih ćelija dovodi do izlaska masti iz ćelija u limfotok i njihovog odstranjivanja iz organizma.

IZGUBITE 4-8 CM U OBIMU ZA SAMO 5 TRETMANA

Ultrazvučna lipoliza je u brojnim kliničkim studijama pokazala značajno bolje i i trajnije rezultata u lečenju celulita i gojaznosti u odnosu na sve dosadašnje metode.

Metoda je neinvazivna, bezbolna, bezbedna i neverovatno efikasna.

Sa 5 tretmana se gubi 4-8 cm u obimu tretirane regije. Najbitnija prednost ove metode je što se može ciljano primenjivati na lokalne depozite masti na struku, rukama, bokovima ili butinama koji se ne mogu skinuti nikakvim dijetama i vežbama.

U Laser Centru DIVA posle uzete anamneze, na osnovu zdravstvenog stanja pacijenta prave se individualni programi koji se prilagođavaju konkretnim zahtevima i indikacijama da bi se na bezbedan način postigao željeni zdravstveni i estetski efekat.

KAKO IZGLEDA TRETMAN ULTRAZVUČNA LIPOLIZA?

Tretman je komforan i prijatan i traje od 30- 60 minuta u zavisnosti od indikacije i ne pravi nikakve iritacije na koži. Neželjenih reakcija nema.
Ženama se dopada ultrazvučna lipoliza jer su rezultati vidljivi brzo, masne naslage se lako skidaju sa mesta koja je nemoguće oblikovati samo pomoću dijete, a terapija je ugodna i bez neželjenih efekata.
Muškarci vole ultrazvučnu lipolizu jer su brzo vidljiva smanjenja stomačnog masnog omotača koji je inače veoma teško skinuti dijetama.

Kada ne smete da radite ultrazvučnu lipolizu?

Ultrazvučnu lipolizu ne smeju raditi pacijenti sa pejsmejkerom, osteoporozom ili epilepsijom, kao ni trudnice. Ukoliko postoje ranice ili promene na koži u regiji gde se rade tretmani, ultrazvučna lipoliza se ne sme raditi do njihove sanacije, ali se nakon izlečenja može bezbedno primenjivati.

Pročitajte još:

KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru