NOVA ADRESA: Prote Mateje 9, Beograd Telefon:+381 11 24 44 676; +381 11 38 36 244

Lasersko zatezanje tela predstavlja minimalno invazivnu nehirušku proceduru koja uz pomoć laserske energije zateže opuštenu kožu.

Efekat tretmana je odmah uočljiv ali se potpuni efekat vidi u sledećih nekoliko nedelja koliko je potrebno da se postojeći kolagen u koži regeneriše kao i da otpočne sinteza novog kolagena.

Ova procedura je odobrena od FDA kao dokazano efikasna i bezbedna superiorna metoda za zatezanje različitih regija tela. Efekat koji se postiže je svežiji, zdraviji izgled kože koja vraća mladalački sjaj i elasticitet.

Kako izgleda tretman?
Nakon aplikovanja lokalne anestezije lekar će podesiti pulsni režim u zavisnosti od regije koja želi da se tretira. Tretman se radi na laseru koji je nedvosmisleno najbolja metoda za ovu indikaciju u svetu, a zahvaljujući Laser Centru Diva i kod nas. Svaka regija koja se tretira se laserskim izvorom prelazi sa 3 ponavljanja radi postizanja najboljih rezultata. Trajanje je od 30minuta do sat vremena što zavisi od veličine tretirane regije i njene lokalizacije.

Koliko traje oporavak? 
Najbolje od svega je da oporavka nema! Pacijent može kao i kod većine procedura koje se rade u našem cetru odmah da se vrati poslu i svojim svakodnevnim aktivnostima.

Koji su neželjeni efekti?
Neželjeni efekti kod ove procedure su minimalni, gotovo da ih nema. Mogu se javiti osećaj toplote na tretiranoj regiji, blago crvenilo i peckanje koji najčešće prolaze odmah nakon tretmana ili perzistiraju još neko vreme da bi potpuno iščezli za najduže 48h.

Da li je tretman bolan?
Tretman je potpuno bezbolan a da bismo našim pacijentima obezbedili maksimalan komfor aplikujemo lokalnu anesteziju na tretirano podrčje nakon čega se tokom tretmana oseća samo toplota. Osećaj toplote se smanjuje ili potpuno eliminiše hlađenjem tokom tretmana od strane našeg stručnog tima.

Da li sam kandidat za lasersko zatezanje?
Osobe oba pola, sa svim tipovima kože koji žele da iskuse sjajne rezultate bez podvrgavanja bolnim hiruškim procedurama i dugim vremenom oporavka su idealni kandidati za ovu intervenciju. Tretirana regija će na maksimalno bezbedan i efikasan način povratiti elastičnost i sjaj i unaprediti teksturu i kvalitet kože.

U našem centru svim našim pacijentima omogućavamo besplatne konsultacije za sva pitanja vezana za estetske i anti-aging procedure. Pristup pacijentu u našem centru je individualan tako da će naš tim lekara svakom pacijentu dati preporuku o regijama koje treba tretirati, kao i o broju tretmana koji su neophodni radi postizanja najboljeg rezultata.

Očekujemo Vas!KLIJENTI O NAMA

Pratite nas na

Prijavite se za Newsletter

Informišite se putem e-mail-a o najnovijim ponudama i popustima u Diva laser centru